Uusi Peugeot 308

Näyttävä uusi Peugeot 308 on meillä! Saatavilla on kaksi korimallia: 5-ovinen hatchback ja tilava SW-farmarimalli.

Tyylikkyyden uusi aika – myös lataushybridinä! Huippuluokan uutuus, Peugeot 308 kiinnittää huomiosi vetovoimallaan, vahvalla luonteellaan ja dynaamisuudellaan. Nautit joka hetkestä uuden i-Cockpit® -ohjaamon innovatiivisten ja käytännöllisten teknologioiden ansiosta, jotka viimeistelevät ajokokemuksesi. Ajomukavuuden takaa tehokkuuden ja suorituskyvyn paras yhdistelmä, valitsetpa sitten lataushybridin tai bensiini- tai dieselmoottorilla varustetun mallin.

Peugeot 308

Voit valita uuden 308:n ladattavana hybridinä, bensiini- tai dieselmoottorilla varustettuna

Ladattavat hybridit

  • 180 hv tai 150 hv PureTech-bensiinimoottorilla
  • 81 kW sähkömoottori
  • 8-portainen e-EAT8-automaattivaihteisto
  • 12,4 kWh tehoisen akun täyssähköinen toimintamatka on jopa 60 km WLTP-mittaustavalla

Bensiini- ja dieselmoottorit

Uusi PEUGEOT 308 on tarjolla uusimman sukupolven Euro 6* -moottoreilla, joiden CO2-päästöt ovat alhaiset. Kaikissa versioissa on Stop&Go -toiminto.

  • Bensiinimoottori on 3-sylinterinen ja 1.2-litrainen, 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai EAT8-automaattivaihteistolla
  • Dieselmoottori on 4-sylinterinen ja 1.5-litrainen, EAT8-automaattivaihteistolla
Peugeot 308 lataushybridi

Lataushybridimallissa tehokas ajoneuvolaturi aina vakiona

Lataushybrideissä, kuten sähköautoissakin, arjen latausten nopeuden määrittää ajoneuvon sisäinen ajoneuvolaturi. Ajoneuvolaturia ei voi jälkikäteen päivittää, joten sen todellisen tehon huomiointi on tärkeää jo auton ostovaiheessa. Kun lataushybridiä ladataan kotona, työpaikalla tai esimerkiksi kauppakeskuksessa asioidessa, määrittää ajoneuvolaturin teho todellisen latausnopeuden.

Uusissa Peugeot 308 -lataushybrideissä on aina vakiona tehokas 7,4 kW:n ajoneuvolaturi yleisesti käytetyn 3,3-3,7 kW:n sijaan. Arjessa tämä tarkoittaa esimerkiksi kotilatauksessa tuplasti lyhyempää latausaikaa tyhjästä täyteen akkuun (2 h 20 min. ero latausajassa).

CO2 päästöt 128 g/km, EU-keskikulutus 5,6l/100 km.Takuu 3 vuotta tai 100 000 km. Kuvien autot erikoisvarustein.

Peugeot 308 lataushybridi myyjä Kokkola

Kysy lisää Peugeot
-myyjältä