• BMW
 • Ford
 • Honda
 • KIA
 • Opel
 • Peugeot
 • Skoda
 • Subaru
 • Toyota
 • Chevrolet
 • Dacia
 • Renault
 • Carado
 • Hobby
 • Hymer
 • LMC
 • Pössl
 • Roadcar
X
Huolto> Erämaksu

Erämaksu

Joustoa maksuaikaan Rinta-Jouppi laskulla tai erämaksulla

Rinta-Jouppi lasku ja erämaksu antavat sinulle lisää aikaa ostostesi maksamiseen.

Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.

Rinta-Jouppi laskulla maksuaikaa

Rinta-Jouppi laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20 – 3 000 euroa.

Maksaaksesi Rinta-Jouppi laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen. Sen hakeminen käy helposti ja nopeasti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.

Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen ostotapahtumaa yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi liikkeessä, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

Tee ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO RJ [esim. 123456-789X 00100 RJ] numeroon 0404 800 900

Rinta-Jouppi erämaksulla tasoitusta talouteen

Rinta-Jouppi erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Tällöin valitset verkkopalvelussa sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa bill.lindorff.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja luoton korko on 9,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 18,99 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1087,71 €.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 10–15 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Henkilötiedot ja luottopäätös

Rinta-Jouppi laskuun ja erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Lindorff Invest Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Lindorff Investin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Lindorffin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Rinta-Joupin asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta bill.lindorff.fi.

Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin myymälässä ja tallentaa ne itsellesi oheisesta linkistä: yleiset luottoehdot

Tiedustele luottoa tekstiviestillä

Lähetä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO KAUPPATUNNUS
(esim. 123456-789X 00100 RJ) numeroon 040 4800 900 ja saat päätöksen paluuviestinä.

Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Saamasi viestit ovat ilmaisia.

Haettu ennakkoluottopäätös ei sido sinua vielä tekemään ostosta.
Haettu ennakkoluottopäätös ei myöskään sido palveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Palvelu on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä.

Asiakaspalvelu luottoasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 (ark klo 8-20 ja la klo 10-15)
Puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu.

Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi