Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - 4000 ajoneuvoa ja 24 myymälää Helsingistä Rovaniemelle

4000 ajoneuvoa ja 24 myymälää Helsingistä Rovaniemelle

Tervetuloa autokaupoille!

aUTOKAUPPA matkasi varrella

Rinta-Joupin Autoliikkeen kattavat palvelut ja yli 4000 ajoneuvon valikoiman löydät ympäri Suomen, 24 toimipisteestä aina Helsingistä Rovaniemelle. Jokaisessa myymälässämme teet kaupat kätevästi mistä tahansa 4000 ajoneuvosta ja autohuollot ovat apunasi yllättävän rikon tai muun huoltotarpeen sattuessa.

Mikäli ylimääräiset pysähdykset eivät mahdu matkasuunnitelmiisi, ei huolta! Chat-automyyntimme mahdollistaa autokaupat helposti etänä viikon jokaisena päivänä klo 8-22.

4 000 ajoneuvon valikoima ja kaupat missä tahansa

Tervetuloa asioimaan mihin tahansa Rinta-Joupin Autoliikkeen toimipisteestä ympäri Suomen. Kaikissa  myymälöissä  voit tehdä kaupat mistä tahansa yli 4000 ajoneuvosta

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan: henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja. Sisäänkäyntien yhteydessä on aina maskeja ja käsidesiä myös asiakkaiden käyttöön.
Meillä asioit halutessasi myös helposti etänä. Chat-automyynti palvelee joka päivä klo 8-22.

Tutustu autovalikoimaan Katso kaikki 24 toimipistettä

Autohuolto ja korjaamopalvelut

Meilä on myös 12 automerkin ja 7 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot ympäri Suomen.  Merkkihuollossa autosi huoltaa merkkikoulutettu mekaanikko. Lisäksi kaikista 11 huollosta löytyy myös korjaamopalvelut sekä kaikkien merkkien yleishuollot.

Autosi ammattitaitoisen huollon lisäksi huolehdimme samalla sinusta. Kahvipannu on aina kuumana ja  meiltä saat  myös vuokrattua sijausauton käyttöösi huollon ajaksi.
Nyt Rinta-Jouppi Huolto yli 6 vuotta vanhoille autoille edullisesti vain 149 €!

Katso kaikki autohuollot tästä Varaa huolto nyt

Koko kansan suksiboksi nyt vain 369 €

Talven ulkoharrastukset tunnetusti vievät paljon säilytystilaa autosta. Pitkät hiihto- tai laskettelusukset, isot laskettelumonot ja toppavaatteet – kaikki vievät tilaa matkustajilta ja tekevät matkustamisesta ahdasta. Suksiboksin avulla teet matkustuksesta miellyttävämpää ja ennen kaikkea turvallisempaa.

Rinta-Joupin Autoliikkeen huolloista voit hankkia talven harrastusmatkoille Thule Pacific 700 Dual-Side -suksiboksin hintaan 369 € (ovh. 540 €).

Lue lisää Thulen suksiboksista