Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - ALV-vähennyskelpoisia pakettiautoja yrityksesi tarpeisiin

ALV-vähennyskelpoisia pakettiautoja yrityksesi tarpeisiin

Uuteen vuoteen uudella pakettiautolla

Kaipaako yrityksesi uutta pakettiautoa? Löydä yrityksellesi paras ratkaisu nopeasti vähän ajettujen pakettiautojen valikoimasta. Tekemällä kaupat heti ja saat ALV-vähennyksen tilikirjaan.

Katso alv:lliset pakettiautot ja kuorma-autot

Tee helpot kaupat nyt

Meillä on sinulle laaja valikoima pakettiautoja kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Kaupat teet kanssamme sujuvasti netissä tai asioimalla liikkeessämme. Palvelemme sinua chatissa joka päivä klo. 8.00-22.00 ja toimipaikkakohtaiset aukioloaikamme löydät helposti yhteystiedoista.

Katso yhteystiedot

Osamaksurahoitus

Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman osamaksusopimuksen sekä uusiin että käytettyihin yritysautoihin. Meille vaihdossa tuleva tai ostettava auto käy myös käsirahana tai vakuutena uuteen autoon. Tapauskohtaisesti kauppa voidaan hoitaa myös ilman käsirahaa. Osamaksurahoituksen sopimusaika voi olla 1–72 kuukautta, ja saat valita ajan itse. Luoton voit myös maksaa pois milloin vain. Jos tarvitset muutosta maksuohjelmaan, voit sopia siitä rahoitusyhtiön kanssa. Sopimuskauden jälkeen, tai kun kaikki lainaerät on maksettu, auton omistus siirtyy ostajalle eli yritykselle, ellei yritys myy autoa eteenpäin.

Osamaksurahoituksen korko on aina kiinteä koko rahoituskauden ajan, ja auto toimii rahoituksen vakuutena. Rahoitus vaatii aina pankin luottopäätöksen.

Katso pakettiautot

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu