Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Autoja kaikille matkoille

Autoja kaikille matkoille

yli 3000 ajoneuvoa

Suomessa on yli 5 miljoonaa ihmistä, joista jokainen elää erilaista elämää. Yhden arki täyttyy harrastuksista, toisen työmatkoista ja kolmas viettää aikaa lomaillen. Koska erilaisia matkoja ja määränpäitä on vähintään yhtä paljon kuin on erilaisia ihmisiä, tarvitaan myös erilaisia autoja. Meiltä löydät autoja kaikille.

Koko kansan autokaupasta löytyy sopivia autoja kaikille ihmisille ja matkoille sekä kaikkiin määränpäihin.

Mikä on sinun ajoneuvotarpeesi?

Työmatkalle

Tarvitsetko ajoneuvoa lähinnä työmatkojen taittamiseen? Laajasta merkkivalikoimastamme löytyvät Suomen suosituimmat työsuhdeautot sekä ostetuimmat hyötyajoneuvot.

Hyötyajoneuvot  Yritysmyynti  Uudet autot

Lomamatkalle

Vietätkö lomasi mieluiten tien päällä? Meiltä löydät unelmiesi matkailuauton, asuntoauton, asuntovaunun tai retkeilyauton, etsitpä sitten uutta tai vähän maailmaa nähnyttä menopeliä.

Matkailuajoneuvot

Perheille

Tarvitsetko luotettavan ja hinta-laatusuhteeltaan järkevän menopelin, jolla pyörittää perhearkea? Onko kyydissäsi useampi matkustaja? Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä ajoneuvoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät myös uusia autoja 17 automerkiltä, sekä edullisia esittelyautoja, jotka voit saada mukaasi saman tien.

Vaihtoautot  Uudet autot  Esittelyautot  Tila-autot

Tilaa tarvitsevalle

Onko sinulla tilaa vievä harrastus tai tarvitseeko työssäsi kuljettaa tavaraa? Vai onko kyydissäsi useampi matkustaja? Meillä on runsas valikoima yleisimpiä merkkejä sekä uusia että käytettyjä pakettiautoja, kuorma-autoja, minibusseja ja autoja jotka ovat rekisteröity useammalle hengelle.

Hyötyajoneuvot  Tila-autot

Fiilistelijälle

Onko ajaminen sinulle enemmänkin tunne- kuin järkikysymys? Meiltä löytyy kulkupeli jokaiselle motoristille, oli unelmissasi sitten neli- tai kaksirenkainen kaunokainen.

Uudet autot  Moottoripyörät  Mönkijät ja moottorikelkat

Vesille

Vetääkö veri sittenkin vesille? Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät myös kattavan valikoiman veneitä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Veneet

Pidämme huolen, ettei matkasi katkea

Rinta-Joupin Autoliikkeestä ammattitaitoinen huolto, korjaus ja varaosamyynti kaikille ajoneuvoille sekä 13 merkkihuoltoa.

Yhteystiedot  Varaa huolto

Olemme lähelläsi ympäri Suomen

Olipa matkasi määränpää missä päin tahansa Suomea, löydät myymälämme matkasi varrelta. Palvelemme 23 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Löydä lähin myymälä

Rinta-Jouppi Toimipisteet

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Tutustu muihin kampanjoihin

Tee meillä helpot autokaupat
LAAJA KASKO Matkailuautoille ja matkailuvaunuille -20%
Kaskovakuutus nyt -20% alennuksella!
Erikoiserä Kia Niro Hybridejä