Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Autokaupat missä ja miten haluat

Autokaupat missä ja miten haluat

Myymälät palvelevat normaalisti ja chat-myynti päivittäin klo 8-22

‍Autokaupat helposti missä ja miten haluat

Tiestihän, että meillä uuden auton hankinta onnistuu juuri niin kuin sinä haluat! Kaikki 24 toimipistettämme ympäri Suomen palvelevat normaalisti ja voit asioida meillä huoletta: maskeja ja käsidesiä on tarjolla halukkaille ja henkilökuntamme käyttää näitä kaikissa asiakaspalvelutilanteissa.

Chat-automyyntimme ansiosta autokaupoille pääsee lähes ajasta ja paikasta riippumatta, sillä automyyjämme palvelevat chatissa viikon jokaisena päivänä klo 8-22. Uusi, yli 5000 euron menopelisi toimitetaan tietysti ilmaiseksi aina kotipihaasi asti. Vedä siis villasukat jalkaan, ota rento asento kotisohvallasi ja klikkaile toteuttamaan autounelmasi!

Valitse omasi yli 4000 ajoneuvon valikoimasta tästä

Autokaupat chatissa joka päivä klo 8-22

Myyjämme auttavat sopivan ajoneuvon löytämisessä ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin lisäkysymyksiin chatissa. Chat-automyynti palvelee joka päivä klo 8-22!

Tutustu ajoneuvovalikoimaan tästä

24 toimipistettä ympäri Suomen

Olet tervetullut asioimaan mihin tahansa yhteensä 24:stä Rinta-Joupin Autoliikkeen toimipisteestä ympäri Suomen. Kaikki myymälämme palvelevat normaalisti ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygieniaan: henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja ja käsidesiä, kättelyn sijasta hymyilemme entistäkin leveämmin ja sisäänkäyntien yhteydessä on aina maskeja ja käsidesiä myös asiakkaiden käyttöön.

Jokaisessa liikkeissä teet kaupat mistä tahansa yli 4000 ajoneuvon valikoimamme kulkupelistä!

Katso kaikki toimipisteet tästä

Ilmainen kotiintoimitus yli 5000 € ajoneuvoihin

Me Rinta-Joupilla haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Rinta-Jouppi Express kotiintoimitus -palvelun ansiosta voit ostaa meiltä auton alusta loppuun kotoa käsin. Yli 5000 € ajoneuvo kuljetetaan ilmaiseksi aina kotipihaasi saakka.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta