Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 225xe Active Tourer täynnä energiaa

BMW 225xe Active Tourer täynnä energiaa

Hybrid neliveto

SÄHKÖISTÄ TOIMINTAA. BMW 225xe Active Tourer PLUG-IN-HYBRID NELIVEDOLLA

BMW 225xe Active Tourer Charged Edition alkaen 38.435 €.

Nyt saatavilla Charged Edition, joka tarjoaa suosituimmat lisävarusteet vakiovarusteiden lisäksi, muun muassa pikalatauskaapelin.
Voit täydentää jo kattavaa varustelua myös elämääsi helpottavalla, navigoinnin sisältävällä Connected-paketilla (940 €).

Tutustu autoihin tästä

 

  • Aivan kuin elämä kaupungissa. BMW 225xe iPerformance Active Tourer on täynnä energiaa. Se kiihdyttää arkesi ja ideasi 6,7 sekunnissa nollasta sataan. Ajamisen iloa, josta nautit pitemmilläkin matkoilla. Juuri sitä, mitä BMW-autolta odotat.

  • Täynnä enegiaa: BMW 225xe Active Tourerissa tuttu joustavuus ja erinomaiset kulutusarvot yhdistyvät BMW-autoille ominaiseen ajodynamiikkaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteisiin kuuluvan BMW eDrive -tekniikan ansiosta toimintamatka on puhtaasti sähköisessä tilassa jopa 57 kilometriä – ilman paikallisia päästöjä ja lähes äänettömästi. Täydellinen suurkaupungissa ajeluun!

  • Korkealle, tehokkaasti: Plug-in-Hybrid -autolle on ominaista erinomaisen tehokas voimansiirtokonsepti. Sen keskeisimpiä osia ovat keulan polttomoottori ja taka-akselin tuntumaan sijoitettu sähkömoottori. Kumpikin niistä saa Plug-in-Hybrid -auton liikkeelle ajotilanteesta ja lataustilasta riippuen joko erikseen tai yhdessä. Kun vain polttomoottori on käynnissä, vetävä voima ohjataan etupyörille. Sähkömoottori puolestaan käyttää takapyöriä. Näin autosta tulee tietyissä tilanteissa xDrive-järjestelmällä varustettu BMW.

     

Tervetuloa koejamaan BMW-myymälään:

Katso Porin yhteystiedot täältä

Katso Mikkelin yhteystiedot täältä

Autoveroton hinta 36.590 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.245,02 € uuden WLTP päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 38 g/km ja kulutus 1,7 l/100 km. Vapaa autoetu 750 €/kk, käyttöetu 585 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein.