Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 330e ja 530e xDrive Talvirengaskampanja

BMW 330e ja 530e xDrive Talvirengaskampanja

Rajattuun erään talvirenkaat erikoishintaan 499€

BMW Talvirengaskampanja – BMW 330e ja 530e xDrive -malleihin

Rajattuun erään BMW 330e xDrive Sedan- ja Touring- sekä BMW 530e xDrive Touring -varastoautoja nyt saatavilla talvirenkaat erikoishintaan 499€.

  • BMW 330e xDrive Sedan sekä Touring-malleihin
  • BMW 530e xDrive Touring –malleille.

Tutustu alla olevista linkeistä BMW 330e ja 530e xDrive malleihin.

Tutustu BMW 330e xDrive malleihin tästä  Tutustu BMW 530e xDrive Touring malleihin tästä

BMW 330e xDrive Sedan ja Touring

BMW 3-sarja on ollut ajamisen ilon edelläkävijä jo yli neljä vuosikymmentä. Sen seitsemäs sukupolvi jatkaa edeltäjiensä osoittamalla tiellä. Tulevaisuuden tekniikalla varustettu auto saa sinut hymyilemään kaikilla teillä.

BMW 3-sarjan Touring on täydellinen yhdistelmä innovatiivisuutta, toimivuutta ja urheilullista dynamiikkaa. Se erottuu muista all-rounder-malleista aidolla sporttisuudellaan, ja sen erittäin tehokkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, täydellisesti sovitetut alustakomponentit ja huippumodernit avustinjärjestelmät takaavat ajodynamiikan, joka on ylivertainen tässä segmentissä. Sisätilan innovatiiviset ratkaisut ja älykäs, digitaalinen BMW Personal Assistant avustavat sinua monipuolisesti, jos niin haluat.

Tutustu BMW 330e xDrive malleihin tästä

BMW 530e xDrive Touring

Luokkansa mestari: BMW 5-sarjassa yhdistyvät hyvä toiminnallisuus ja pitkien ajomatkojen mukavuus 5-sarjan ikoniseen ulkonäköön ja dynaamisuuteen. Ulkopuoli on suvereenimpi ja modernimpi kuin koskaan ennen, sillä ajoneuvossa on erityisen pitkä akseliväli, selkeät pinnat ja erityisiä muotoilun kohokohtia.

Elegantti ja äärimmäisen monipuolinen sisätila tarjoaa ennen kaikkea joustavan tavaratilan ansiosta suurenmoiset tilat mukaan otettaville tavaroille. Yhdessä vakuuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmän vuoksi BMW 5-sarja asettaa uusia mittapuita mukavuudelle ja joustavuudelle.

Tutustu BMW 530e xDrive Touring malleihin tästä

Kysy lisää BMW-myyjältä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä.

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Erikoishinnat voimassa rajattuun erään varastoautoja.