Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 5-sarja – Lisää mukavuutta edullisilla varustepaketeilla

BMW 5-sarja – Lisää mukavuutta edullisilla varustepaketeilla

BMW 5-sarja nyt kevythybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä

BMW 5-sarja on aina ollut segmenttinsä suunnannäyttäjä ja turvallinen arjessa. Nyt monipuoliset Sedan ja Touring ovat saatavana sekä bensiini- että dieselkevythybridinä. BMW 5-sarjan kevythybridi hyödyntää ajon aikana varastoitua jarrutusenergiaa. Se vähentää polttoaineen kulutusta, joten tankillinen riittää entistäkin pidemmälle.

Ladattava hybridi tarjoaa sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet – urheilullisen kiihtyvyyden ja sähköistä ajamisen iloa. Sen sähköinen toimintamatka on jopa 60 km. 5-sarjan kaikki voimalinjat valittavissa myös älykkäällä xDrive-nelivedolla. Kaikki ladattavat mallit saatavana kattavasti varusteltuina Charged Edition -malleina. Vähäpäästöiset mallit johtavat esimerkillään – aivan kuten hyvän johtajan pitääkin.

Tutustu BMW 5-sarjan malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

Lisää mukavuutta kampanjahinnoitelluilla varustepaketeilla

  • Winter-paketin seisonta- ja ohjauspyörän lämmityksellä lähdet mukavasti matkaan talvipakkasilla. Winter-paketti hintaan 990 €.
  • Connected-paketin suuri kosketusnäyttö ja navigaatiojärjestelmä pitävät sinut yhteyksissä koko matkan ajan. Connected-paketti hintaan 1.490 €.

Lue kampanjasta lisää täältä

Kysy lisää BMW-myyjältä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä.

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

BMW 5-sarjan MHEV-kevythybridi alk. 46.831,60 €, sis. autoveron ja toimituskulut. *EU-yhd. kulutus 6,3 l/100 km, CO2-päästöt 143 g/km. (520i A MHEV Sedan).
BMW 5-sarjan PHEV-lataushybridi alk. 55.166,47 €, sis. autoveron ja toimituskulut. *EU-yhd. kulutus 1,4 l/100 km, CO2-päästöt 31 g/km. Sähköinen toimintamatka 60 km. (530e A Charged Edition Sedan).

*Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein.