Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 5-sarja – Lisää mukavuutta varustepaketeilla

BMW 5-sarja – Lisää mukavuutta varustepaketeilla

Connected-paketti nyt 0€

BMW 5-sarja nyt kevythybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä

BMW 5-sarja on aina ollut segmenttinsä suunnannäyttäjä ja turvallinen arjessa. Nyt monipuoliset Sedan ja Touring ovat saatavana sekä bensiini- että dieselkevythybridinä. BMW 5-sarjan kevythybridi hyödyntää ajon aikana varastoitua jarrutusenergiaa. Se vähentää polttoaineen kulutusta, joten tankillinen riittää entistäkin pidemmälle.

Ladattava hybridi tarjoaa sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet – urheilullisen kiihtyvyyden ja sähköistä ajamisen iloa. Sen sähköinen toimintamatka on jopa 60 km. 5-sarjan kaikki voimalinjat valittavissa myös älykkäällä xDrive-nelivedolla. Kaikki ladattavat mallit saatavana kattavasti varusteltuina Charged Edition -malleina. Vähäpäästöiset mallit johtavat esimerkillään – aivan kuten hyvän johtajan pitääkin.

Varastostamme löytyviin uusiin BMW 3-sarjan ja 5-sarjan malleihin tarjolla edullinen rahoitus 0,99% korolla*!

Tutustu BMW 5-sarjan malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

Lisää mukavuutta varustepaketeilla

  • Lisää autosi toiminnallisuutta entisestään kätevällä Connected-varustepaketilla. Connected-paketin suuri kosketusnäyttö ja navigaatiojärjestelmä pitävät sinut yhteyksissä koko matkan ajan. Uuden BMW 5-sarjalaisen ostajalle Connected-paketti kaupan päälle!
  • Winter-paketti hintaan 990€. Paketti sisältää lämmitettävän ohjauspyörän ja seisontalämmityksen / -tuuletuksen kaukokäytöllä.
Tutustu BMW 5-sarjaan lisää tästä ja tartu tarjoukseen!

Tutustu tästä

Kysy lisää BMW-myyjältä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä.

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

BMW 5-sarjan MHEV-kevythybridi alk. 46.831,60 €, sis. autoveron ja toimituskulut. *EU-yhd. kulutus 6,3 l/100 km, CO2-päästöt 143 g/km. (520i A MHEV Sedan).
BMW 5-sarjan PHEV-lataushybridi alk. 55.166,47 €, sis. autoveron ja toimituskulut. *EU-yhd. kulutus 1,4 l/100 km, CO2-päästöt 31 g/km. Sähköinen toimintamatka 60 km. (530e A Charged Edition Sedan).

*Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein.

Rahoitusesimerkkilaskelma:Auton hinta 48.003€ (sis. toim. kulut), käsiraha 18.000€, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 320,62€, luoton määrä yht. 30.252€ (sis. perustamismaksun 249€), viimeinen suurempi erä 9600,60€. Kuukausierä sisältää koron 0,99 %, perustamismaksun 249 € ja käsittelykulun 13 €/kk. Luottokustannukset yht.2.374,28 €, todellinen luottohinta 50.377,28 € ja todellinen vuosikorko 1,99 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

 

Haluatko saada tietoa uusimmista tarjouksistamme?

Tilaa uutiskirje tästä