Nyt ne on täällä taas! Koko Kansan Automessut 1.-10.10.2020
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 5-sarjan Sedan ja Touring uudistui – Nyt ladattavana hybridinä

BMW 5-sarjan Sedan ja Touring uudistui – Nyt ladattavana hybridinä

BMW:n ladattavien hybridien mallisto laajenee – uuden 5-sarjan Touring ja Sedan myös ladattavana hybridinä

BMW 5-sarja uudistuu urheilullisemmaksi ja menestystarina jatkuu nyt entistä sähköisempänä. Uuden BMW 5-sarjan Sedanin lisäksi nyt myös 5-sarjan Touring julkistetaan ladattavana hybridinä. Kaikki sarjan mallit 4- ja 6-sylinterisellä moottorilla tulevat myös saataville kevythybriditeknologialla vähentäen näin polttoaineenkulutusta ja lisäten ajomukavuutta. Tehokas 48 voltin käynnistysmoottori vähentää polttomoottorin kuormitusta ja tehostaa moottoria kiihdytyksissä.

Uutuusmallien muotoilussa korostuvat urheilullisuus ja selkeälinjaiset pinnat. Kapeammat ajovalot luovat oman modernin twistinsä ulkonäköön. Sisätilojen huippuunsa hiottuja yksityiskohtia ovat muun muassa standardikokoinen 10,25 tuuman tai valinnaisesti 12,3 tuuman näyttö, keskikonsolin uudelleen muotoillut ohjaimet ja nahalla verhoiltu ohjauspyörä monitoimipainikkeineen. Vakiona uudessa BMW 5-sarjan Sedanissa ja Touringissa on myös automaatti-ilmastointi laajennetuilla ominaisuuksilla. Molempien mallien vakiovarusteisiin kuuluu myös Live Cockpit Plus -navigaatiojärjestelmä.

Uusi Active Navigation Guidance – navigointijärjestelmä ilmoittaa edessä olevista kaistanvaihdoista, ja kuljettaja voi kätevästi vaihtaa kaistaa kaistanvaihtoavustimen avulla. Uusi Emergency Lane Assistant -ruuhka-avustin ohjaa ajoneuvon automaattisesti kaistan reunassa ruuhkautuneilla teillä. Lisäksi aktiivinen vakionopeussäädin Stop & Go -toiminnolla tulee tulevaisuudessa sisältämään adaptiivisen etäohjauksen, joka mukautuu kulloiseenkin liikennetilanteeseen ja ympäristöolosuhteisiin. Nopeusrajoituksesta kertovaan mittariin lisätään myös ilmoitus ohituskiellosta. Polttoainemoottorin maksimiteho on 135 kW/184 hv ja sähkömoottorin 80 kW/109 hv. XtraBoost-toiminnon ansiosta yhteistehon voi hetkellisesti nostaa 215 kW/292 hv.

BMW 5-sarjan Sedan

BMW 5-sarjan Sedan on sporttisen bisnesauton ruumiillistuma. Jo ensimmäisellä silmäyksellä se välittää aitoa sporttisuutta, joka ilmenee ennen kaikkea dynaamisessa siluetissa ja pelkistetyssä muotokielessä. Selkeät pinnat ja tarkat linjat antavat elegantille ulkomuodolle modernin ja teknisen ilmeen. Ajoneuvon ylväs ja toiminnallinen sisätila viimeistelee innovatiivisen kokonaisuuden uraauurtavilla teknologioillaan ja sporttisilla varusteluillaan. Vaikuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmällään BMW 5-sarjan Sedan tarjoaa niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla mukavuutta, suvereeniutta ja ennen kaikkea ajamisen iloa korkeimmalla tasolla.

BMW 5-sarjan Touring

Luokkansa mestari: BMW 5-sarjan Touringissa yhdistyvät epätavallinen toiminnallisuus ja BMW Touringin pitkien ajomatkojen mukavuus BMW 5-sarjan ikoniseen ulkonäköön ja dynaamisuuteen. Ulkopuoli on suvereenimpi ja modernimpi kuin koskaan ennen, sillä ajoneuvossa on erityisen pitkä akseliväli, selkeät pinnat ja erityisiä muotoilun kohokohtia. Elegantti ja äärimmäisen monipuolinen sisätila tarjoaa ennen kaikkea joustavan tavaratilan ansiosta suurenmoiset tilat mukaan otettaville tavaroille. Yhdessä vakuuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmän vuoksi BMW 5-sarjan Touring asettaa uusia mittapuita mukavuudelle ja joustavuudelle.

Tutustu BMW 5-sarjan mallistoon tästä

 

Kysy lisää uutuuksista tai jätä soittopyyntö BMW-myyjille Poriin tai Mikkeliin niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero