Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW 530e NYT MYÖS xDRIVE-NELIVETONA

BMW 530e NYT MYÖS xDRIVE-NELIVETONA

LADATTU HUOMISEN AJAMISEN ILOLLA.

BMW 530e CHARGED EDITION PLUG-IN HYBRID nyt xDrive nelivetona, jonka toimintamatka sähköllä jopa 53km.

Charged Edition Plug-in Hybrid hinta alkaen 54.890 €.

BMW 530e Plug-in Hybrid luottaa sähköistävään ajonautintoon ja katsoo hybridivoimansiirtonsa ansiosta kohti kukoistavaa tulevaisuutta. Ajattele luovasti. Pysy ajan hermolla. Kaksi keskeistä konseptia kestävään menestykseen. BMW toteuttaa molempia täydellisesti ja on siten edellä aikaansa. Se luottaa sähköistävään ajonautintoon ja katsoo plug-in-hybridivoimansiirtokonseptinsa ansiosta kohti kukoistavaa tulevaisuutta.

Charged Edition sisältää vakiovarusteiden lisäksi mm:

 • Lämmitettävän ohjauspyörän
 • Navigoinnin sisältävän BMW Live Cockpit Professionalin
 • Pikalatauskaapelin.
 • Lisäksi saatavilla BMW Wallbox -pikalatausasema etuhintaan 490 €.

 

Tutustu BMW 530e Charged Edition -malliin tarkemmin

Tervetuloa koejamaan BMW-myymälään:

Pori

Mikkeli

BMW 530e A Charged Edition alkaen 54.890,33 €. Autoveroton hinta 54.500 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.790,33 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 38 g/km ja kulutus 1,6 l/100 km. Vapaa autoetu 980 €/kk, käyttöetu 815 €/kk. xDrive Charged Edition alkaen 59.867,23 €. Autoveroton hinta 57.200 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 2.067,23 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 45 g/km ja kulutus 1,9 l/100 km. Vapaa autoetu 1.050 €/kk, käyttöetu 885 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Autokonsepti

BMW 530e -autossa sähkömoottori ja 4-sylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori muodostavat erittäin tehotaloudellisen ladattavan plug-in-hybridivoimanlähteen BMW eDrive. Se mahdollistaa lyhyiden matkojen ajamisen pelkästään sähköllä ilman paikallisia pakokaasupäästöjä suorituskyvystä tinkimättä, ja 4-sylinterisellä bensiinimoottorilla varustettuna tämä auto soveltuu mainiosti myös pitemmille matkoille.

Moottori

Voimanlähdekokonaisuuden muodostavat 135 kW:n (184 hv) tehoinen 4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori ja 83 kW:n (113hv) tehoinen sähkömoottori sekä korkeajännitteinen litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 9,2 kWh. Pelkästään sähköllä ajamisen toimintamatka on noin 53-57 km ja huippunopeus 140 km/h.

Älykäs energianhallinta

Ennakoivalla käyttöstrategialla älykäs energianhallinta optimoi hybridivoimanlähteen hyötysuhteen. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja ajettavan reitin profiilista ja tietoja ajotilanteesta käytetään hyödyksi siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua.

Lataaminen

BMW 530e voidaan ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta auton mukana toimitetulla latausjohdolla tai matkan varrella julkisista latauspisteistä käyttämällä BMW-lisävarusteena saatavaa johtoa. Auton navigointijärjestelmä ja BMW Remote-sovellus näyttävät soveltuvien latauspisteiden sijainnin ja käytettävyystilanteen.

Ajodynamiikka ja tehokkuus

 • Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille

  Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa takapyörien kääntymiseen vaikuttaa etupyörien kääntämisen määrä. Ajonopeuksissa alle noin 60 km/h takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät. Siten ohjaamiseen tarvittavat voimat ovat pienemmät, auto kääntyy tiukemmin, kääntöympyrä on pienempi ja auto ketterämpi ahtaissa paikoissa.

 • Älykäs kevytrakenteisuus

  BMW EfficentLightweight merkitsee nerokasta kevytrakennetekniikkaa, jolla on merkittävä vaikutus erinomaisen ajodynamiikan ja paremman tehokkuuden saavuttamisessa. Vähäinen paino on huippuluokan ajodynamiikan ja esimerkillisen tehokkuuden perusta. Monissa rakenneosissa käytetään painoltaan optimoituja materiaaleja, kuten suurlujuusterästä, alumiinia tai magnesiumia.

 • Kevythybriditeknologia

  Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.