Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW -malleja poistohintaan

BMW -malleja poistohintaan

Erä BMW malleja poistohintaan!

Esittelyauto on autoliikkeessä koeajokäytössä ollut auto. Esittelyautot ovat uusia autoja, joissa on takuuta jäljellä ja joilla on ajettu vain vähän. Esittelyauton hankkimalla saat käytännössä uuden auton edut, mutta vähän uutta autoa edullisemmin.

Uudistamme BMW esittelyautokalustoamme ja nyt sinulla on mahdollisuus saada uusi auto alle vaikka heti, ja huomattavasti edullisemmalla hinnalla!

Erän autoihin rahoituskorko vain 0,99 % (+ avausmaksu ja käsittelykulut)

 

Osta BMW poistohinnalla alla olevasta linkistä.

Erän autot

BMW erä II

 

Rahoitusesimerkkilaskelma: ajoneuvon käteishinta: 37900 €, hyvitys vaihtoajoneuvosta -10000€, rahoitettava osuus: 28.149,00 €, kiinteä korko 0,99%, perustamiskulu 249€, kuukausierä: 60 kk + 13,00 €, viimeinen suurempi erä 11.000€, kuukausimaksu yhteensä 320,14€, todellinen vuosikorko: 2,06 %. Luottokustannusten yhteismäärä 2.001,07 €. Rahoituksen edellytyksenä kaskovakuutus ja myönteinen luottopäätös. Luotonantaja: Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Rinta-Jouppi Toimipisteet

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Tutustu muihin kampanjoihin

Subaru Outback
Subaru Outback kampanjahintaan

Jatkuva neliveto ja automaattivaihteisto vakiona SUBARU OUTBACK Kampanjahintaan alk. 38.829€ (sis. toimituskulut 600 €)....

Rinta-Jouppi kouvola
Rinta-Jouppi Kouvola – myymälän avajaiset 20.-30.11.

Tervetuloa tutustumaan avajaisetuihin! Avajaisviikon tarjoukset vaihtoautoihin: LähiTapiolan kaskovakuutus vuodeksi vain 199 €** Kaskotarjous Avajaisten...

Rinta-Jouppi vantaa
Rinta-Jouppi Vantaa – myymälän avajaiset 20.-30.11.

Tervetuloa tutustumaan huikeisiin avajaisetuihin! Avajaisviikon tarjoukset vaihtoautohin LähiTapiolan kaskovakuutus vuodeksi vain 199 €** Kaskotarjous...

Matkailuajoneuvojen talvikampanja
Matkailuajoneuvojen talvikampanja

Talvisia varuste-etuja ja kaupanpäällisiä matkailuajoneuvoihin Matkailuajoneuvojen talvikampanja tuo edullisemmat hinnat ja kaupanpäälliset lähenevään talvilomakauteen....