Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - BMW Plug-In Hybrid mallisto

BMW Plug-In Hybrid mallisto

Voimaa, eleganssia ja ladattavaa ajamisen iloa.

Vähäpäästöiset BMW Hybridit

Plug-in-hybridi, jota kutsutaan myös nimellä ladattava hybridi tai pistokehybridi, käyttää voimanlähteenään sekä sähkö- että polttomoottoria. Plug-in-hybridissä on akku, joka ladataan samalla tavoin kuin sähköauton akku. Polttomoottorin ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse kantaa huolta auton toimintamatkasta. Auton kaksi moottoria tekevät saumatonta yhteistyötä, joten auto tarjoaa ajamisen iloa matkasi jokaisella kilometrillä.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER – Voimaa, eleganssia ja ladattavaa ajamisen iloa.

Ladattavat BMW hybridit tarjoavat ilmeikästä muotoilua ja pursuavat älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tehokas polttomoottori ja hiljainen sähkömoottori tekevät niissä saumatonta yhteistyötä. BMW tarjoaa laajan malliston, josta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan ladattavan hybridin.

Vuonna 2021 valittavissa 11 ladattavaa sähköistettyä mallia. Nyt myös ensikertaa 3-sarjan Touring-malli saatavilla ladattavana hybridinä, xDrive-nelivedolla. Sen lisäksi meiltä löytyy laaja kevythybriditekniikalla varusteltu mallisto, joka on entistä taloudellisempi. Tutustu sähköistettyyn mallistoon alla olevasta linkistä.

Tutustu BMW:n sähköistettyyn mallistoon tästä

Ladattavat BMW-mallit

Monet suosituimmista malleistamme ovat nyt saatavilla ladattavana hybridinä; 2-sarjan 225, 3-sarjan 330 Sedan sekä Touring ja 5-sarjan 530. Sekä X-malleista X1-,X2-,x3- ja X5 jotka ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä pitkiä matkoja matkatavaroista tai ympäristöystävällisyydestä tinkimättä.

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN HYBRIDI
  • Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
  • Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
  • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.

Ladattavat hybridit eivät ole vain käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä, vaan ne voivat tarjota myös huippuluokan urheilullisuuden, ylellisyyden ja ajamisen ilon.

Tutustu BMW Plug-In Hybrid mallistoon tästä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu