Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - BMW talvirengaspaketti

BMW talvirengaspaketti

MELKEIN BMW EI OLE BMW

TURVAA JA TYYLIÄ TALVEA VARTEN

Korkealaatuiset alkuperäiset BMW-kevytmetallivanteet ja talvirengaspaketit. Kokovaihtoehdot 18”,19” tai 20”.

Sään muuttuessa kylminä vuodenaikoina on mahdollista nähdä luonto uuden näköisenä. Jäiset ja liukkaat tiet eivät estä sinua nauttimasta luonnosta, kun olet hyvin varustautunut. Käytä alkuperäisiä BMW – vanteita ja renkaita. Johtavien rengasvalmistajien ( esim. Bridgestone, Michelin ja Pirelli ) kanssa kehitetyt ja tähtimerkillä varustetut alkuperäiset renkaat tarjoavat parhaat ajo-ominaisuudet, optimaalisen pidon ja erinomaisen turvallisuuden. Yksi asia on varma – alkuperäiset BMW – vanteet ja renkaat eivät ole kompromissi vaan vahva kannanotto.

BMW RENGAS- JA VANNEPALVELU

On hyvä tietää, että tärkeät asiat ovat parhaissa käsissä.

Vaihdamme talvi- ja kesärenkaasi sekä tarkastamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.

Varaa renkaiden vaihto

BMW RENGASTURVA JOKA KORVAA RENGASVAURION JOPA 100% ASTI!*

BMW rengasturva kattaa:
– Terävän esineen aiheuttamat rengasrikot (esim. naulaan tai lasinpalaseen osuminen)
– Reunakivetykseen osumisesta aiheutuneet vauriot
– Ilkivallasta aiheutuneet vauriot
– Varkauden

BMW Rengasturvan ottajalle korvataan vauriotapauksessa jopa 100 % renkaiden kustannuksista.**

1. vuosi 100 %
2. vuosi 75 %
3. vuosi 50 %

BMW-huollon löydät:

Pori Mikkeli

*BMW rengasturva sisältyy BMW Group Northern Europen toimittamiin ja Valtuutetuilta BMW jälleenmyyjiltä 1.6.2016 jälkeen ostettuihin BMW rengaspaketteihin ja irtorenkaisiin. Rengasturva on voimassa 36 kk ostopäivästä. Ainoastaan yksityisasiakkaille ja yritysasiakkaille joiden autoihin renkaat on asennettu. Vakuutettu ei voi saada hyvitystä mikäli kesärenkaiden kulutuspinnan syvyys on alle 3 mm ja talvirenkaissa alle 4 mm. Lisää tietoa BMW rengasturvasta saat ottamalla yhteyttä lähimpään valtuutettuun BMW Service toimipisteeseen tai lukemalla Yleiset BMW-renkaiden vakuutusehdot. BMW rengasturvan myöntää Allianz Versicherungs-AG.

** Asennus pois lukien.