Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW THE 1 – Vastaus korkeisiin odotuksiin

BMW THE 1 – Vastaus korkeisiin odotuksiin

Herättää intohimoja: Uusi BMW 1-sarja on tullut vetääkseen kaikki katseet puoleensa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja edistyksellinen muotokieli erottavat sen massasta jo ensisilmäyksellä. Saman vaikutuksen tekee myös sisätila, jonka yleisilme on laadukas ja avoin. Tehokkaat moottorit, ensimmäistä kertaa uudessa BMW 1-sarjassa käytettävä etuveto ja uusimmat alustateknologiat takaavat dynaamiset ja ketterät ajoelämykset. Innovatiiviset teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät huolehtivat siitä, että aina saavut turvallisesti ja mukavasti perille.

Tutustu BMW 1-sarjan mallistoon tästä

Muotoilu

Edistyksellistä urheilullisuutta – alkaen keulasta, jossa on kookkaat ilmanottoaukot sekä leveä etuhelma. BMW 1-sarjan ulkopuolen kaikki yksityiskohdat ja tarkat linjat osoittavat dynaamisuutta ja ajamisen iloa.

Sisätila

Kaikki ajonautinoa varten.: korkealaatuiset materiaalit, ergonomisesti optimoidut varusteet ja edistykselliset teknologiat. BMW 1-sarjan sisätilassa huomiota herättää korkean toiminnalisuuden lisäksi sen premium-vaikutelma sekä avoin ja avara tilantuntu.

Linjakkaan itsetietoinen

BMW 1-sarjan urheilullinen ulkopuolen ja sisätilojen muotoilu.

Suvereenisuus, jonka näkee heti: Uuden BMW 1-sarjan suunnittelu tekee voimakkaan vaikutuksen sekä ulko- että sisäosien suhteen. Sen aloittaa jo dynaaminen, suurella jäähdyttimen säleiköllä ja leveällä etuhelmalla varustettu keula. Omaleimaiset linjat kulkevat rinnan joustavan kattolinjan kanssa lujaan perään saakka. BMW 1-sarjan erityisen laadun huomaa heti myös sisätilassa: Matkustajia odottaa avara ja avoimelta vaikuttava ilmapiiri, johon liittyy hyvänolontunne. Modernissa ohjaamossa on erityistä ergonomisesti optimoitu varustus, lisävarusteena saatavat suuret digitaalinäytöt ja johdonmukainen kuljettajakeskeisyys.

Tutustu BMW 1-sarjaan tästä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

… tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.