Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW X1 on nyt myös Plug-In Hybrid

BMW X1 on nyt myös Plug-In Hybrid

Kysy lisää Porista tai Mikkelistä

THE X1 – TÄYSIN UUSI PLUG-IN HYBRID

BMW X1 on saatavilla ladattavana hybridinä. X1 xDrive25e Plug-In Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo. BMW xDrive -nelivedolla pärjäät turvallisesti säällä kuin säällä. Tarjolla kattavasti varustellut Charged Edition xLine tai Sport -mallit, mm. nahkainen urheiluohjauspyörä, 18” kevytmetallivanteet ja LED-valaistus etuovien verhoilussa. Sähköinen toimintamatka on jopa 50 km.

Tutustu BMW X1 Plug-In mallistoon tästä

 • Auton yleiskonsepti

  BMW X1 xDrive25e täyttää huippumodernin Plug-In Hybrid käyttövoimansa ansiosta korkeimmatkin ajodynamiikka- ja tehokkuusvaatimukset. e-Drive sähkömoottorin ja kolmisylinterisen bensiinimoottorin yhdistelmä tarjoaa innostavaa ajettavuutta ja BMW:lle ominaista ajamisen iloa. Pelkällä sähköllä ajettaessa autolla voi ajaa jopa ilman paikallisia päästöjä.

 • Älykäs energianhallinta

  BMW eDrive -konseptin keskeisiin pilareihin kuuluu älykäs energianhallinta. Tämä järjestelmä koordinoi kaikkien BMW-voimansiirtokomponenttien yhteistoiminnan sähkömoottorin kanssa, jotta saavutetaan paras mahdollinen tehotaloudellisuus ja erinomainen ajamisen dynamiikka.

  eDrive Remote Services -etätoiminnolla voi tarkistaa kätevästi älypuhelimeen asennetun sovelluksen avulla akun lataustilan, lähelä olevat latauspisteet tai vaikka autosi sisälämpötilan.

 • Toimintamatka ja latausliitäntä

  BMW eDrive-teknologia mahdollistaa pelkällä sähköllä ajettaessa jopa 57 kilometrin toimintamatkan.

  Korkeajänniteakun ulkoisessa lataamisessa käytettävä latausliitäntä sijaitsee auton vasemmassa etulokasuojassa kannen alla. Näin pistorasia on suojassa ympäristön vaikutuksilta. Senhetkinen lataustila näytetään LED-ilmaisimen avulla.

Kysy lisää BMW-myyjiltämme

Jätä soittopyyntö tai yhteydenottopyyntö alla olevilla lomakkeilla niin otamme sinuun yhteyttä.

Jätä soittopyyntö

BMW X1 xDrive25e A Charged Edition xLine tai Sport alk. 46.843,55 €. toimituskulut 600 €,. EU-yhd. kulutus 1,8 l/100 km, CO2-päästöt 41 g/km (WLTP). Kuvan auto erikoisvarustein.