Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - BMW X3 ja X4 -malleja erikoishintaan nelivetona

BMW X3 ja X4 -malleja erikoishintaan nelivetona

BMW X3 JA X4 xDRIVE EDITION ERIKOISHINTAAN

ÄLYKÄS + DYNAAMINEN = TURVALLINEN. BMW X3 ja X4 xDRIVE NELIVETO.

Winter-paketti, alk. 990 € – Voit hallita autosi tuuletusta tai lämmitystä kätevästi Connected–sovelluksella tai BMW älyavaimella.
Varustepaketin täydentää lämmitettävä ohjauspyörä.

Connected-paketti, alk. 1.490 € – Voit esimerkiksi seurata liikennetiedotuksia reaaliajassa, ladata puhelinta langattomasti ja
nauttia Connected Navigation -palvelun avulla yksilöidystä navigointielämyksestä koko matkan ajan.

BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien sekä aidon läsnäolon ja vapauden ilmentymä. Jo ensi näkemältä auto tekee vaikutuksen atleettisuudellaan ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät BMW X3:ssa erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa.

Mitä haasteita ikinä kohtaatkin, uusi BMW X4 odottaa niitä jo innokkaana. Auton progressiivinen muotoilu ja coupémaiset linjat paljastavat heti ensi silmäyksellä, että se janoaa toimintaa. Ensiluokkaisen ajodynamiikan, innovatiivisen kevytrakenteen, matalan painopisteen ja entistä paremman suorituskyvyn ansiosta sinun ja määränpäittesi väliin mahtuu vain yksi asia: puhdas ajamisen ilo.

Tutustu autoihin lisää täällä.

Kysy lisää BMW-myyjiltä:

Pori

Mikkeli

Katso kaikki BMW kampanjat

BMW X3 xDrive Edition alk. 57.342,81 €. Autoveroton hinta 45.240 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 11.502,81 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 164g/km ja kulutus 6,3 l/100 km. Vapaa autoetu 1.010 €/kk, käyttöetu 845 €/kk. (BMW X3 xDrive 20d A xDrive Edition) Rajattu erä. Kuvan auto erikoisvarustein.

BMW X4 xDrive Edition alk. 59.855,13 €. Autoveroton hinta 47.640 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 11.615,13 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 162g/km ja kulutus 6,2 l/100 km. Vapaa autoetu 1.050 €/kk, käyttöetu 885 €/kk. (BMW X4 xDrive 20d AxDrive Edition) Rajattu erä. Kuvan a X4 uto erikoisvarustein.

Rinta-Jouppi Toimipisteet

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Tutustu muihin kampanjoihin

PRO-TEC -lisäaineet pidentävät moottorin käyttöikää

Pro-Tec -lisäaineet oikea valinta moottorillesi Moottoreille tarkoitetut PRO-TEC -lisäaineet ovat kuin auton omat vitamiinit....

Uusi Mitsubishi ASX
Uusi Mitsubishi ASX saatavissa automaattivaihteistolla

Uusi Mitsubishi ASX nyt ennakkomyynnissä MItsubishi ASX on saatavissa nyt myös kauan odotetulla automaattivaihteistolla!...

uusi auto talveksi
Uusi auto talveksi

Uusi auto esittelykäytöstä Talvi tekee kovaa vauhtia tuloaan, ja siksi on hyvä hetken miettiä,...

Kia Sportage
Kia Sportage diesel neliveto automaatti huippuedulla!

Huippuvarusteltu Kia Sportage AWD Edition kampanjahintaan 35.390€ tai 359€/kk* • Neliveto • 7-vaihteinen automaattivaihteisto...