Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Carado 2020 mallit esillä myymälöissä

Carado 2020 mallit esillä myymälöissä

Carado 2020 mallit ovat täällä

Carado 2020 mallit ovat esillä myymälöissämme. Caravan-kausi on käsillä ja Carado on tuonut uudet ratkaisut kaikille matkoille. Valikoimasta löytyy useita erilaisia puoli-integroidutuja malleja, suositut integroidut mallit sekä näppärät  Carado Van mallit. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään seuraava paras matkakumppani!

Integroidut

Enemmän vapautta neljän pyörän päällä. Integroitu on Carado-malliston tilavin rakennetyyppi. Asunto-osaan yhdistyvän ohjaamon ansiosta syntyy paljon tilaa viihtymiseen.

Erillisvuoteet takana

Vasemmalla on minun paikkani, oikealla sinun paikkasi. Ja käden käänteessä muutamme sen yhteiseksi paikaksemme.

Katso I 447-mallin autot tästä

Saarekevuode takana

Vain parasta kuningattarelleni: erillinen saarekevuode muodostaa auton takaosaan itsenäisen makuuhuoneen.

Katso I 449-mallin autot tästä

Van

Carado Van tekee onnelliseksi. Se ei ole liian suuri eikä liian pieni. Sitä on joka tilanteessa helppo käsitellä ja sen varusteisiin kuuluu kaikki, mitä matkalla todella tarvitsee.

Poikittaisvuode takana

Katso V 132-mallin autot tästä

Erillisvuoteet takana

Katso V 337-mallin autot tästä

Puoli-integroidut

Kompakti, tyylikäs, aerodynaaminen. Puoli-integroiduista löytyy eri pohjaratkaisuja ja eri vuoderatkaisuja. Mutta niillä on yksi yhteinen tekijä: niillä on upea ulkomuoto ja ne liikkuvat sulavasti myös kapeilla kaduilla ja kujilla.

Poikittaisvuode takana

Kuten olet aina olettanutkin: kannattaa nukkua poikittain. Sillä takaosan poikittaisvuoteessa minulla on runsaasti tilaa kompaktista ajoneuvoluokasta huolimatta.

Katso T 132-mallin autot tästä Carado V 132Katso T 334-mallin autot tästä

Ranskalainen parivuode takana

Ranskalainen parivuode puoli-integroitujen takaosassa hyödyntää kaiken tilan jättäen runsaasti tilaa nukkumiseen ja viihtymiseen. Tai toisin sanoen runsaasti tilaa lomaani varten.

Katso T 135-mallin autot tästäKatso T 348-mallin autot tästä

Saarekevuode takana

Tällä vuodeversiolla minulla on matkailuautossa käytännössä ikioma makuuhuone. Parivuode takana on sijoitettu keskelle ja siihen on helppo nousta vuoteen molemmin puolin. Miten hämmästyttävän paljon pieneen huoneeseen mahtuukaan!

Katso T 339-mallin autot tästäKatso T 449-mallin autot tästä

Erillisvuoteet takana

Tässä vuoteessa pääsen taatusti haluamalleni puolelle. Erillisvuoteellisessa makuuhuoneessa minun ei tarvitse nukkua yksin, mutta saan silti nukkua rauhassa. Kaipaisitko jotakin enemmän kuin unta?

Katso T 447-mallin autot tästäKatso T 448-mallin autot tästä