Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Carado-matkailuautojen uutuudet 2022

Carado-matkailuautojen uutuudet 2022

Jokainen retki muuttuu nautinnolliseksi matkaksi Caradon matkailu- ja retkeilyautoilla. Saksalaisvalmisteisen Caradon laajasta valikoimasta löytyy matkailuautoja kaikkiin tarpeisiin. Ota irtiotto arjesta puolison kanssa retkeilyautolla tai nauti lomatunnelmasta kuusihenkisen perheesi kanssa tilavassa alkovimallissa. Mallistossa on tarjolla runsaasti erilaisia keittiö- ja pesutilaratkaisuja sekä lukuisia vuodemalleja ja varustepaketteja, jotta voit tuntea olosi tutuksi ja turvalliseksi matkailuautossasi.

Vuoden 2022 juhlamallisto

Vuodelle 2022 Carado on julkaissut 15-vuotisjuhlamalliston EDITION15, jonka myötä mm. integroitujen matkailuautojen mallistoa on uudistettu niin sisältä kuin ulkoaCaradon uutuusmalleista löytyy myös mm. retkeilyauto nostokatolla, joka tarjoaa kaksi lisävuodepaikkaa ja mahdollisuuden ihailla auringonnousua ja -laskua ylhäältä käsin.  

Valikoima on juuri nyt parhaimmillaan, mutta kovan kysynnän vuoksi kannattaa pitää kiirettä!

Caradon uutuusmalliston hinnat alkaen 53 930 €.

Katso valikoima

UUTTA RETKEILYAUTOISSA

Retkeilyautojen EDITION15-malleissa on erikoisuutena nostokatto, joka tuo auton katolle kaksi lisävuodepaikkaa. Nostokatolla on vetoketjulliset hyönteisverkot jokaisella sivulla, mikä takaa upeat panoraamanäkymät sekä virkistävät yöunet. Kaikki sivut on myös mahdollista pimentää, mikäli haluaa nauttia yöttömästä yöstä ilman valonsäteitä. Tilavassa vuoteessa on korkealaatuinen muovinen sälepohja sekä laadukas kylmävaahtopatja. Katolle noustaan kätevien teleskooppitikkaiden avulla. Katolta löytyvät myös lukuvalo USB-liitännällä, 12 V pistorasia sekä putoamissuojat pienempiä nukkujia varten.

INTEGROITUJEN UUDISTUKSET

Caradon integroidut mallit on uudistettu juhlavuoden kunniaksi. Ohjaamon katto on uudistettu ja lisäluksusta tuovat mm. jäähdyttimen kromisomistettu säleikkö Carado-tekstillä, led-ajovalot omalla valosigneerauksella.

Sisätiloissa kojelauta on saanut modernin pintarakenteen ja sisältää mm. taitettavan etumatkustajan säilytyslokerikon sekä lisää lasku- ja säilytystilaa.

Katso integroitujen uutuudet

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu