Koko Kansan Automessut Koko Kansan Automessut Katso tarjoukset
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Caravan syyshuolto

Caravan syyshuolto

Syksyn kattavin huoltopaketti nyt 445 €

Caravan syyshuollon kautta uuteen reissuun

Caravan syyshuolto on ensimmäinen pysähdys ennen syysretkiä. Kesän reissut on tehty, mutta reissujen ei tarvitse päättyä. Syysretket tarjoavat täysin oman elämyksensä luonnon vaihtaessa väriään.

Kattava huoltopaketti, joka sisältää laajan 40 kohdan tarkistuslista, tiiveystarkastuksen ja öljynvaihdon nyt hintaan 445 €

Varaa huolto

Caravan syyshuolto sisältää Caravan vuosihuollon, öljynvaihdon ja tiiveystarkastuksen.

Caravan syyshuollossa matkailuajoneuvosi laitetaan Syyskuntoon

Toimiva matkailuauto tai asuntovaunu vähentävät stressiä lomaillessa. Syyshuolto sisältää kattavan tarkastuksen, jossa käydään läpi ajon kannalta tärkeät osa-alueet sekä kattavasti asuintilat että turvallisuus.

Tärkeä osa vuosittaista matkailuajoneuvon huoltoa on kaasuputkiston koeponnistus. Mukavuuden ja turvallisuuden kannalta koeponnistus on suositeltavaa tehdä vuosittain. Tämä luonnollisesti kuuluu myös Syyshuoltoon!

Syyshuolto sisältää vuosihuollon, öljynvaihdon ja tiiveystarkastuksen.

Vuosihuollon sisältö

Syyshuolto nyt 445€*

Varaa matkailuajoneuvosi syyshuolto nyt ja nauti rennosta matkailusta:

Varaa huolto

*Alustan massaus tiiveystarkastuksen yhteydessä merkeillä LMC, Carado ja Hymer lisäksi 70€. Yhteensä 515€.

Tiiveystarkastus

Kostea asunto-osa on erittäin ikävä yllätys. Siksi tiiveystarkastuksesta tulee huolehtia vuosittain. Tiiveystarkastuksessa pystytään paikallistamaan alkavat vuodot mahdollisimman ajoissa, jolloin säästyt isommilta remonteilta.

Takuunalaisissa matkailuajoneuvoissa tiiveystarkastus tehdään vuosittain, jotta asunto-osan tiiveystakuu säilyy voimassa. Tähän täytyy sisältyä myös alustan massaus. Tiiveystarkastus on silti myös hyvin tärkeä toimi myös takuun ulkopuolisille matkailuajoneuvoille. Tiiveystarkastus varmistaa mukavan lomailun ja parantaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa.

 

Varaa huolto

Suunta Kempeleeseen ja caravan-huoltoon

Matkailuajoneuvon paras paikka valmistautua kesään on Kempeleessä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan osaamisen matkailuajoneuvollesi sekä teemme myös luvanvaraiset kaasu- ja sähkötyöt. Lisäksi löydät meiltä kattavan varaosamyymälän, josta löytyy varmasti arkea helpottavia ratkaisuja myös sinun lomaasi.

Meille käyminen onnistuu helposti matkasi varrella!

Kempeleen yhteystiedot