Koko Kansan Automessut Koko Kansan Automessut Katso tarjoukset
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Tutustu vuoden 2022 caravan-uutuuksiin Turussa

Tutustu vuoden 2022 caravan-uutuuksiin Turussa

Huipputarjouksia matkailuajoneuvoihin Automessujen ajan!

Caravan-uutuusmallit Turussa 6.-16.10.

Tutustu vuoden 2022 caravan-uutuuksiin Turun toimipisteessämme Koko Kansan Automessujen ajan! Turussa pääset tutustumaan seuraavien merkkien uutuuksiin:

Lisäksi erikoiserä Volkswagen Grand California -retkeilyautoja.

Huipputarjouksia nyt Automessujen ajan, katso tarjoukset alta!

Katso Turun yhteystiedot tästä

Matkailuajoneuvoihin useita automessutarjouksia

  • Kaikkiin uusiin matkailuajoneuvoihin rahoituskorko nyt 1,99 % + kulut*
  • Rahoituksella ostettuihin matkailu- ja retkeilyautoihin tankki täyteen kaupan päälle
  • Rahoituksella ostettuihin matkailuajoneuvoihin kaupan päälle Lennolin tekstiilipaketti (sis. torkkupeiton, 2 kylpypyyhettä ja 2 käsipyyhettä)
  • Laaja Fenniakasko -50 % ensimmäiseksi vuodeksi

Caradon 15-vuotisjuhlamallit esittelyssä

Caradon 15 vuotta kokemusta ja tuotekehitystä huipentuvat juhlavuoden EDITION 15 -malleihin. Tule tutustumaan odotettuihin mallivuoden 2022 uutuuksiin, jotka ovat nyt 15 years edition -erikoisvarustein.

Uusi EDITION 15 vakuuttaa varustelullaan ja täyttää jokaisen toiveet. Esillä tulee olemaan sekä Caradon juhlavuoden retkeilyautoja että matkailuautoja. Nähtävillä olevia uutuusmalleja ovat CV 540, T 447 Clever+ sekä T135.

Katso Caradon uutuudet tästä

Hobby-matkailuvaunujen uutuudet 2022

Hobbyn matkailuajoneuvot ovat tilavia, valoisia, monipuolisia, tyylikkäitä ja kodikkaita. Erilaiset pohjaratkaisut tarjoavat tilaa erilaisiin tarpeisiin ja älykäs design ja laatu takaavat kodikkaat olosuhteet tien päällä.

Myös oheisen kuvan Hobbyn Excellent Edition 495 UL -malliin pääset tutustumaan nyt Turussa. Vaunun sisustus tarjoaa modernia skandinaavista tyyliä, pohjoisen vaaleita värejä ja suoria linjoja niitä rakastavalle. Muita malleja ovat Hobby 495 UL Prestige sekä Hobby 560 UL Prestige. Tutustu Suomen myydyimpiin asuntovaunuihin!

Tutustu Hobbyn uutuuksiin tästä

Pössl – tilaihme pyörien päällä

Pössliltä pääset tutustumaan muun muassa uutuusmalleihin 2 Win Plus, P2 Relax ja Trenta 640.

Plus-mallit ovat mainio valinta niille, jotka haluavat autoltaan kaiken. Ne ovat vakuuttavia sarjassaan ja houkuttelevia hinnaltaan. Kattavasti varusteltuun Plus-malliin voit tutustua nyt Turun myymälässä.

P2 Relaxissa on puolestaan hyvin avointa tilaa ja se on suunniteltu erityisesti matkustavien pariskuntien tarpeisiin. Autossa on paljon säilytystilaa makuuhuoneessa ja omat valot tunnelmointia varten. Tällä kelpaa reissata!

Tutustu Pössl-retkeilyautoihimme

LMC:llä kaksin tai koko perheen kanssa

Saksassa valmistettu laadukas ja edullinen LMC Element -mallisto on aina hyvä valinta, kun haluat nauttia matkailuautoilun tuomasta vapaudesta kumppanin tai koko perheen kera.

Uusi Cruiser-mallisto edustaa mukavuutta ja miellyttävää ajamisen iloa matkalla lomakohteeseesi. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita suuremman tilavalla kylpyhuoneella tai kompaktilla pesutilalla varustetun vaihtoehdon välillä.

Tutustu LMC:n matkailuajoneuvoihin tästä

Lisäksi erikoiserä Grand California -retkeilyautoja

Olemme saaneet erikoiserän ajamattomia Grand California 600 Volkswagen 2,0 TDi -retkeilyautoja, vuosimallia 2021.

Tule tutustumaan ja nappaa omasi tästä rajatusta erästä!

Tutustu malliin tästä

Nauti rantatunnelmasta pyörien päällä Beachy-vaunussa

Tämä kompakti vuoden 2022 vaunu on täydellinen kesäkäyttöön ja rantatunnelmasta nauttimiseen. Vaunussa nautit runsaista säilytystiloista, mukavista vuodepaikoista ja käytännöllisestä keittiöstä. Vaunu on kuin tehty spontaaneihin seikkailuihin.

Hobby-tiimin kehittämä Beachy on kevyt ja helppo vedettävä, ja siitä löytyy kolme eri kokoa (360, 420 ja 450).

Nyt alk. vain 14 980 €!

Vaihdossa käy kaikki ajoneuvot

Tiesithän, että voit antaa meille vaihdossa yhden tai useamman ajoneuvon? Jos siis pihasta löytyy useampi vähälle käytölle jäänyt ajoneuvo, voit tarjota niitä kaikkia meille – olitpa hankkimassa tilalle yhtä tai useampaa menopeliä.

Otamme vaihdossa vastaan erilaisia moottoriajoneuvoja moottoripyöristä veneisiin ja traktoreista skoottereihin – tarjoa siis rohkeasti!

Tutustu kaikkiin uusiin matkailuajoneuvoihin

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tervetuloa tutustumaan!

*Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Rahoitusesimerkkilaskelma: Ajoneuvon käteishinta: 69.900 €, vaihtoauton hyvitys (tai käsiraha) 20.000 €, rahoitettava osuus: 49.900 €, kiinteä korko 1,99 %, perustamiskulu 249 €, käsittelymaksu 13 €/kk, rahoitusaika 72 kk, kuukausierä: 576,91 €, viimeinen suurempi erä 13 980 €, todellinen vuosikorko: 2,63 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 54 953,93 €. Rahoituksen edellytyksenä kaskovakuutus. Luotonantaja: LähiTapiola Rahoitus Oy Tietotie 9, 01530 Vantaa

Tutustu yli 4000 ajoneuvon valikoimaan tästä

Haluatko saada tietoa uusimmista tarjouksistamme? Tilaa uutiskirje