Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Chat-automyynti palvelee joka päivä 8-22

Chat-automyynti palvelee joka päivä 8-22

Autokaupat onnistuu vaikka kotisohvalta!

Osta, kysy tai myy sujuvasti chatissa

Nyt kelpaa autokuumeisen! Autokaupoille pääsee päivästä riippumatta aina iltakymmeneen saakka. Chat-myyntimme palvelee nyt viikon jokaisena päivänä klo 8-22. Chat-automyyjämme auttavat sopivan ajoneuvon löytämisessä ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin lisäkysymyksiin chatissa. Tiesithän, että chatin kautta voit myös myydä autosi meille?

Löydä etsimäsi kulkupeli yli 4000 ajoneuvon valikoimastamme ja klikkaa chatti auki. Me palvelemme mielellämme!

Tutustu valikoimaan tästä

Kaikki ajoneuvot käy vaihdossa

Tiesithän, että uuden unelmien auton rahoittamiseen voit antaa meille vaihdossa yhden tai useamman ajoneuvon. Otamme vaihdossa vastaan erilaisia moottoriajoneuvoja moottoripyöristä veneisiin ja traktoreista skoottereihin – tarjoa siis rohkeasti!

Tutustu yli 4000 ajoneuvon valikoimaan tästä

Ostamme autoja

Ostamme jatkuvasti uudehkoja ja vähän ajettuja autoja sekä muita ajoneuvoja. Vanhemmat vähän ajetut autot kiinnostavat myös. Myös auton tai vaikkapa moottoripyörän vaihto halvempaan onnistuu meidän kautta. Lunastamme tarvittaessa loppuvelan ja maksun autosta suoritamme heti. Voit myydä meille auton myös chatissa – klikkaa chat auki oikeasta alakulmasta.

Lue lisää auton myynnistä tästä

Vaihtoautojen ilmainen kotiintoimitus

Me Rinta-Joupilla haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Rinta-Jouppi Express -palvelun ansiosta voit ostaa meiltä auton alusta loppuun kotoa käsin. Yli 5000 €:n vaihtoajoneuvot kuljetetaan kotipihaasi ilmaiseksi!

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu