Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Erä Audi A4 -mallin vaihtoautoja

Erä Audi A4 -mallin vaihtoautoja

Suositut urheilulliset farmarit nopeimmille

Sinulle, joka rakastat vapautta

Esteettinen, innovatiivinen ja voimakas – sitä on Audi A4 Avant!

Hiljainen ja ylellinen Audi sopii rauhaa rakastavalle, ja tehoakin näistä erän autoista löytyy jopa 190 hevosvoiman verran.

Pieni vaihtoautoerä suosittuja Audi A4 Avant -malleja nyt nopeimmille. Autoja löytyy diesel- ja bensiinikäyttöisinä, nelivetona tai etuvetona. Kaikki erän autot ovat automaattivaihteistolla varustettuja. Löydä oma täydellinen varusteyhdistelmäsi Audi A4 -mallistosta.

Nauti matkasta. Osta omasi!

Katso erän autot

Urheilullinen ja tehokas – Audi A4 Avant

Terävät linjat ja urheilullinen muotoilu herättävät huomion jo ensisilmäyksellä. Autoon astuttuasi on aika asettaa kaikki sinulle sopivaksi istuimista ja mittaristosta lähtien.

Urheilullinen ulkonäkö ei tarkoita, etteikö auto olisi hyvin monikäyttöinen. Hyvä ajettavuus sekä runsas tavaratila tarjoavat mukavuutta myös isommalla porukalla matkaamiseen. Auto taittuukin maanteiden urheilullisuudesta perheen kauppareissulle kaupungissa. Erilaiset ajo-ohjelmat tarjoavat oikeat muutokset erilaisiin tilanteisiin.

Katso erän autot

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä