Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Erä Mercedes-Benz C-sarjan vaihtoautoja

Erä Mercedes-Benz C-sarjan vaihtoautoja

Suosittuja C-sarjalaisia nopeimmille

Tuleeko autossasi olla luksusta, urheilullisuutta ja tehoa? Meillä on nyt erä vaihdossa tulleita Mercedes-Benz C-sarjan malleja nopeimmille!

Näyttävät Mercedes-Benzit ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten sydämissä ja ne ovat suosittuja niin luksus-, laatu- ja urheiluautoista pitävien kuin ammattiautoilijoidenkin keskuudessa.

Nyt valittavanasi on suositun sarjan autoja niin sedan- kuin farmarimalleina sekä erilaisilla varustetasoilla. Valitse mieleisesi ja toimi pian – nämä viedään käsistä!

Erän autojen hinnat alk. 21 690 €

Katso kaikki erän autot tästä

Mercedes-Benz C-sarjan farmarit

Urheilullisuutta aina takavaloihin asti.

Erilaiset malliversiot antavat C-sarjalle yksilöllisen luonteen. Erässä löytyy autoja kaikista kolmesta malliversiosta: näyttävästä AMG-Linesta, sporttisesta ja modernista Avantgardesta sekä miellyttävästä vakiomallista.

Tutustu autoihin linkistä

Katso erän farmarit tästä

Mercedes-Benz C-sarjan sedanit

C-sarjan farmarin tehon näkee jo ensivilkaisulla: huolellisesti suunniteltu keula uhkuu dynamiikkaa ja premium-auton modernia muotokieltä. Nykyaikaiset ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmät ovat luottamuksesi arvoisia.

Tutustu autoihin linkistä

Katso erän sedanit tästä

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

 

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä