Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Erä Toyota Corolla Touring Sports vaihtoautoja

Erä Toyota Corolla Touring Sports vaihtoautoja

Tyyli, turvallisuus ja mukavuus samassa paketissa

Toyota suomalaisten luottomerkkinä hurmaa jälleen tyylikkäällä ja ensiluokkaisella Corolla Touring Sportsilla. Nauti autosta, joka tekee ajamisesta hauskaa! Toyota on hybridiautojen edelläkävijä ja näissä Touring Sports -yksilöissä yhdistyy mukava ajettavuus, isot sisätilat ja näyttävä ulkonäkö. Ajat jopa puolet ajasta sähköllä nauttien samalla pienemmistä päästöistä ja sähköajon hiljaisuuden ylellisyydestä.

Erän autot ovat Style-varusteilla. Style yhdistää modernit teknologiat tyylikkäästi ja upeat yksityiskohdat ja värit antavat autolle näyttävän ilmeen.

Katso erän autot

 

Loistava ajettavuus ja upeat yksityiskohdat

Toyota Corolla Touring Sports -mallit ovat hybridejä sekä Style-varustelulla.

Corolla Touring Sports on paitsi iso ja käytännöllinen, myös nautinnollinen ajaa. Auto on suuri tiloiltaan, mukavuudeltaan ja ajettavuudeltaan – pientä ovat vain kulutus ja päästöt.

Matala konepellin linja korostaa auton linjakasta olemusta, kun taas auton etu- ja takaosan muotoilu viestii urheilullisuudesta. Suureen tavaratilaan mahtuvat helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet.

Katso erän autot

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä