Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Fendt-matkailuvaunujen uutuudet 2022

Fendt-matkailuvaunujen uutuudet 2022

Fendt – kun olet valmis parhaaseen! Saksalainen Fendt on jo 50 vuoden ajan määritellyt matkailuvaunujen tuotekehitystä Euroopassa. Fendt on Suomen suosituimman matkailuvaunumerkki Hobbyn kokonaan omistama yhtiö, jonka johto ja tuotekehitys ovat täysin itsenäiset. Matkailuvaunuja löytyy eri varustetasoilla, mutta kaikki yhdistää korkea laatu. Fendt onkin useana vuonna palkittu korkeimmasta asiakastyytyväisyydestä ja on Hobbyn jälkeen Euroopan toiseksi myydyin vaunumerkki. Jokaiselle Fendt-vaunulle myönnetään lisäksi 12 vuoden tiiveystakuu.

Vuoden 2022 mallisto

Uutuusmalleista Saphir, Bianco, Tendenza, Opal ja Diamant löytyy eri vaihtoehtoja niin perheiden, pariskuntien kuin sinkkujenkin tarpeisiin. Fendtin mallistossa avainasemassa ovat ajaton tyylikkyys ja huippulaatu. Tilavat ja tyylikkäät pohjaratkaisut varmistavat, että nautit kotoisasta tunnelmasta ja olostasi matkalla kuin matkalla! Hanki omasi pian, sillä uutuusmallistoa on saatavilla rajoitetusti.

Katso valikoima

SAPHIR

Sinkuille, pariskunnille perheille – SAPHIR sopii kaikille. Kuudesta eri pohjaratkaisusta löytyy vaihtoehtoja istuinryhmille, vuodemalleille ja kylpyhuoneelle. SAPHIR on hyvin varusteltu ja laadukas matkailuvaunu juuri sinun tarpeisiisi.

  • Pohjaratkaisut: 6
  • Vuodepaikkoja: 4-5

BIANCO

BIANCO on paras matkakumppani aktiivisille ihmisille. Mallista on valittavissa viisi eri pohjaratkaisua lastenhuoneella. Tarjolla on eri istuinryhmä- ja kylpyhuonevaihtoehtoja – sinun täytyy enää valita mieleisesi. Sisustuksen harmonisen vaalea värimaailma viimeistelee viihtyisyyden.

  • Pohjaratkaisut: 5
  • Vuodepaikkoja: 4-5

TENDENZA

Tässä mallissa Fendtin suunnittelijat ovat päästäneet luovuutensa irti. TENDENZA on vaunu, jossa vietät viihtyisästi pidempiäkin aikoja. Vaunusta löytyy uuni grillitoiminnolla sekä tilava istuinryhmä, jonka ääressä illastat tilavasti perheen kesken. Sänkyjen ylellisen pehmeät patjat sekä tyylikäs sisustus tekevät vaunusta toisen kotisi.

  • Pohjaratkaisut: 4
  • Vuodepaikkoja: 4

OPAL

Uutuusmalli OPAL tarjoaa ajatonta ja huippulaatuista designia. Vaunusta löytyvät vuodepaikat neljälle ja erillisvuoteet on mahdollista yhdistää. Istuinryhmän saa tarvittaessa muutettua lisävuoteiksi. Vaunun sisätilat huokuvat tyylikkyyttä ja katonrajan epäsuora valaistus tuo tunnelmaa tummeneviin iltoihin.

  • Pohjaratkaisut: 5
  • Vuodepaikkoja: 4-5

DIAMANT

DIAMANT on huippulaatuinen klassikko jo syntyessään. Tässä vaunussa ruoanlaitto sujuu kuin leikiten, sillä vaunu on varustettu uunilla, jossa on grillitoiminto. Mallista löytyy useita silmiä hiveleviä yksityiskohtia, kuten keittiön lasinen välitila ja panoraama-kattoikkuna led-valaistuksella.

  • Pohjaratkaisut: 3
  • Vuodepaikkoja: 4

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu