Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Fiat, Alfa Romeo ja Jeep myynti sekä huolto

Fiat, Alfa Romeo ja Jeep myynti sekä huolto

Nyt Oulussa

Oulussa nyt Fiat, Alfa Romeo ja Jeep myynti sekä huolto

Koeaja ja pyydä tarjous – Me tarjoamme lounaan!*

Fiat

Fiatin muotoilu muodostuu kolmesta asiasta: tyylistä, käytännöllisyydestä ja hauskuudesta. Fiatin pitää näyttää hyvältä, sen pitää kääntää päät. Mutta sen lisäksi Fiat on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät matkustamisestasi helpompaa, turvallisempaa ja paljon hauskempaa.

Fiat Professional (Oulussa sekä Jyväskylässä)
Laajin ja edullisin pakettiautomallisto ammattilaisille. Olkoon kuljetustarpeesi pieni tai iso, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin markkinoiden monipuolisimmista ja kustannustehokkaimmasta pakettiautomallistosta.

Tutustu Fiat -mallistoon tästä

Jeep

Ikoninen Jeep®-brändi liitetään kaikkialla maailmassa vapauteen, suorituskykyyn ja seikkailuun. Jokaisella Jeep-ajoneuvolla on oma historiansa kerrottavanaan ja rikkaat perinteet.

Jeep-kuljettajat ovat aina tienneet, että Go Anywhere, Do Anything® on elämäntapa. Tule tutustumaan legendaariseen Jeep-mallistoon ja luo oma ajaton tarinasi Jeep 4×4:ssä.

Tutustu Jeep -mallistoon tästä

Alfa Romeo

Jokaisen Alfa Romeon erottava ominaisuus on sen keula, josta valmistajan ja mallin erottaa ensisilmäyksellä. Alfa Romeon keula näyttää sekä houkuttelevalta että aggressiiviselta, huokuen samalla laatua ja insinöörityön hienostunutta osaamista.

Alfa Romeo on osoittanut, että upea design ja mukavuus sopivat täydellisesti yhteen. Käytettävyyden voi nähdä kaikissa älykkäissä, hienostuneissa ja innovatiivisissa autoilijalle tehdyissä ratkaisuissa.

Tutustu Alfa Romeo -mallistoon tästä

Ota yhteyttä Oulun myymälään

Jätä soittopyyntö myyntiin

Tai täytä alla oleva yhteydenottolomake niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä Oulun huoltoon

Joko olet varannut seuraavan huollon? Huollon varanneelle sijaisauto veloituksetta!**

Varaa huolto alla olevan linkin kautta tai jätä soittopyyntö Oulun huoltoon.

Varaa huolto

Jätä soittopyyntö huoltoon

*Uuden Fiat, Alfa Romeo tai Jeepin koejaneille ja tarjouksen pyytäneille tarjoamme lounaan. **Huollon sijaisauto tarjous voimassa 31.12.2020 saakka. Mainitse tarjous varatessasi huoltoaikaa.