Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - FIAT PAKETTIAUTOMALLISTO – SUOMEN LAAJIN JA EDULLISIN

FIAT PAKETTIAUTOMALLISTO – SUOMEN LAAJIN JA EDULLISIN

Vanerointi veloituksetta ja rahoituskorko 0% koko mallistoon!

Tartu nyt kesän huipputarjoukseen!

Koko tavara-automallistoon sisävanerointi veloituksetta. Tavaratilan vanerointi on tärkeää, koska valtaosa pakettiautoista toimitetaan tehtaalta joka täysin verhoilemattomina tai verhoilu on tehty tavaratilaan pikemminkin silmäniloksi, kuin suojaksi. Vältä kolhut tavaratilan sisällä ja suojaa autosi nyt veloituksetta!

Nyt koko Fiat-mallistoon rahoituskorko 0 % + kulut!

Tutustu varastostamme nopealla toimituksella saataviin Fiat Professional hyötyajoneuvoihin alla olevasta linkistä.

Tutustu Fiat Professional -malleihin lisää tästä

Fiat Ducato ja Talento – Jopa 4.000€ kilpailijoitaan edullisempia

Talenton täysin uusi DCT-kaksoiskytkinautomaatti ja Ducaton uusi 9-vaihteinen automaatti parantavat polttoainetehokkuutta ja ovat samalla optimoitu sujuvaan vaihteiden vaihtoona ajomukavuuden parantamiseksi. Ducato tarjoaa jopa 17 m3 tavaratilan ja 1 490 kg kantavuutta, ja Talento 6 m3 tavaratilan ja yli 1 070 kg kantavuuden.

Fiat Ducato – Etusi jopa yli 1.200 €

Mallisto alkaen 30.990€ • Tavaratila: 8-17m³ • Myös automaattina

”Ihanteellinen ajoneuvo jatkuvasti muuttuvaan työelämään. Se on helposti käsiteltävä, varma ja valmis auttamaan sinua jokaisessa haasteessa mukautuen aina tarpeisiisi.”

Fiat Talento – Etusi jopa 750 €

Mallisto alkaen 29.990€ • Tavaratila: 5,2-6m³ • Myös automaattina

”Luokkansa kärkeä oleva varustelu tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta´sisältäen mm. integroidun navigaattorin, peruutuskameran, peruutustutkan, sadetunnistimen ja nahkaverhoillun ohjauspyörän.”

 

Fiat Fiorino jopa 9.000€ ja Dobló 4.000€ kilpailijoitaan edullisempi

Fiorino tarjoaa 2,5 m3 tavaratilan ja yli 650 kg kantavuutta, ja Dobló 4,2m3 tavaratilan ja yli 1 000 kg kantavuuden sekä 1+2 istumapaikat. Olkoon kuljetustarpeesi pieni tai iso, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin Fiorinon ja Doblón monipuolisesta tuotevalikoimasta.

Fiat Dóblo – Etusi lähes 700 €

Mallisto alkaen 19.990€ • Tavaratila: 3,4-4,2m³

”Tekee työnteosta helpompaa. Laajan ja monipuolisen tuotevalikoimansa ansiosta Doblò Cargo on korvaamaton bisnes-kumppani, joka täyttää kaikki vaatimukset hienosäädetyillä ja älykkäillä ominaisuuksillaan.”

Fiat Fiorino – Etusi lähes 600 €

Mallisto alkaen 17.990€ • Tavaratila: 2,5m³

”Täydellinen auto kaikenlaisiin tehtäviin. Se on kompakti, ketterä ja kykenee mihin tahansa. Fiorino yhdistää hyötyajoneuvojen käytännöllisyyden henkilöautomaiseen ilmeeseen ja uusiin huippuluokan ominaisuuksiin.”

Tutustu varastostamme nopealla toimituksella saataviin Fiat Professional -malleihin alla olevasta linkistä.

Tutustu Fiat Professional -malleihin lisää tästä

Kysy lisää Fiat Professional myyjältä!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Rahoitusesimerkkilaskelma: Hinta 25.709€, sis. toimituskulut 600 €, käsiraha 5.000 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 283,77€ sisältää koron 0 %, perustamismaksun 290 € ja käsittelykulun 15 €/kk. Rahoitettava osuus yht.20.999€ viimeinen suurempi erä 5.141,80€. Luottokustannukset yht. 1.190€, todellinen luottohinta 21.899€ ja todellinen vuosikorko 1,83%. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen rahoitusturvalla. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Finland Oy, Helsinki.