Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Fiat Talentoon ja Ducatoon automaatti nyt vain 1.000 €

Fiat Talentoon ja Ducatoon automaatti nyt vain 1.000 €

Asiakasetu jopa 2.000€

Tartu nyt talven Fiat huipputarjoukseen: Helmikuun ajan automaattivaihteiston lisähinta Talentoon ja Ducatoon vain 1.000€

Asiakasetusi arvo jopa 2.000 €!

(Kampanja koskee Talento Pack 2 ja Ducato Pack 3 varusteisia autoja sekä maahantuonnin varastosta että uusia tehdastilauksia.)

 • Fiat Talento

  Täysin uusi DCT-kaksoiskytkinautomaatti

  Talenton uusi kaksoiskytkimellä varustettu automaattivaihteisto on suunniteltu optimoimaan uusien 2-litraisten EcoJet -moottorien (145 hv / 350 Nm ja 170 hv / 380 Nm) tehon ja väännön välitys. Molemmat moottorien tehoversiot on varustettu muuttuvageometrisellä turboahtimella, jonka avulla moottori käy aina optimaalisesti myös pienillä nopeuksilla, joka on omiaan parantamaan polttoainetehokkuutta jokapäiväisessä käytössä.

  Tutustu Fiat Talento mallistoon lisää tästä

 • Fiat Ducato

  Uusi 9-vaihteinen automaattivaihteisto

  Kuusivaihteisen manuaalivaihteiston lisäksi Fiat Ducaton 140-180hv dieselmoottoreiden yhteyteen on saatavilla nyt myös markkinoiden edistyksellisin 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Automaatti tarjoaa jopa 450 Nm:n vääntömomentin 2,3 litraisen 180 hv MultiJet-moottorin yhteydessä.

  Tutustu Fiat Ducato mallistoon lisää tästä

Kysy lisää Fiat -myyjiltä

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero
Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Kampanja koskee Talento Pack 2 ja Ducato Pack 3 varusteisia autoja sekä maahantuonnin varastosta että uusia tehdastilauksia.