Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Oletko luopumassa matkailuajoneuvostasi?

Oletko luopumassa matkailuajoneuvostasi?

Myy se meille tai vaihda mihin tahansa ajoneuvoon

Myy tai vaihda tarpeeton matkailuajoneuvosi – lunastamme loppuvelan

Onko matkailuauto jäänyt vähälle käytölle ja haaveilet päivittäväsi ykkösajoneuvosi uudempaan? Tai oletko kenties miettinyt siirtymistä matkailuvaunusta matkailuautoon tai toisinpäin? Jos matkailuajoneuvosta luopuminen on käynyt mielessä, myy se meille tai vaihda mihin tahansa ajoneuvoon. Tiestihän, että vaihdossa voit tarjota matkailuajoneuvon lisäksi myös useampaa ajoneuvoa? Nyt kannattaa laittaa tallissa vähällä käytöllä seisseet menopelit vaihtoon. Lunastamme myös loppuvelan. 

Pyydä tarjous matkailuajoneuvostasi alla olevasta linkistä tai sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Pyydä tarjous matkailuajoneuvostasi tästä Löydä unelmiesi menopeli täältä

Useampi ajoneuvo vaihdossa yhteen

Löytyykö pihasta useampi vähälle käytölle jäänyt ajoneuvo? Tiestikö, että voit tarjota niitä kaikkia vaihdossa meille, olitpa hankkimassa tilalle yhtä tai useampaa menopeliä.

Löydä uusi auto tästä Pyydä tarjous ajoneuvoistasitästä

Helpot autokaupat

Autokaupat chatissa joka päivä klo 10-22

Myyjämme auttavat sopivan ajoneuvon löytämisessä ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin lisäkysymyksiin chatissa. Chat-automyynti palvelee joka päivä klo 10-22!

Katso yli 4000 ajoneuvon valikoima tästä

Myymälässä ja puhelimessa

Kaupoille pääset tietysti perinteiseen tapaan myymälässä piipahtamalla tai soittamalla. Myymälöitämme löydät 23 eri paikkakunnalta Espoosta Rovaniemelle. Ajoneuvojen kuljettaminen toimipisteiden välillä kauppojen yhteydessä hoituu ilmaiseksi.

Katso toimipisteiden yhteystiedot tästä

Ilmainen kotiintoimitus yli 5000 € vaihtoautoihin

Rinta-Jouppi Express -palvelun ansiosta voit ostaa meiltä auton alusta loppuun kotoa käsin. Samalla hoituu myös vanhan auton antaminen vaihdossa. Palvelu perustuu molemmin puoliseen luottamukseen, joten voit sopia myyjän kanssa kaiken allekirjoitusta vaille valmiiksi puhelimitse tai sähköpostilla. Saat auton ja kauppakirjan haluamaasi paikkaan ja mahdollinen vaihdossa antamasi auto haetaan meille puolestasi.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä

Myy autosi meille, täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä

Autosi tiedot

Yhteystietosi