Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Honda Jazz Hybrid ennakkomyynti on alkanut

Honda Jazz Hybrid ennakkomyynti on alkanut

Tilaa omasi!

HYBRIDI, JONKA VOIT TUNTEA

Dynaaminen ja edistyksellinen Jazz sekä aktiiviseen elämäntapaan sopiva Jazz Crosstar. Honda Jazz hybridit ovat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen.

 • JAZZIN KAUNEUS

  Persoonallinen muotoilu.

  Täysin uusi Jazz-mallisto on varustettu edistyksellisellä e:HEV-hybridijärjestelmällä ja dynaamisella, modernilla ulkonäöllä. Sisältä tilava, mutta ulkoa kompakti Jazz on täydellisen järkevä auto. Valitse hienostunut ja tyylikäs Jazz tai aktiivisempaan elämäntyyliin sopiva Jazz Crosstar, johon voit valita kaksivärisen vaihtoehdon.

 • PIENI KOKO, SUURI VAIKUTUS

  Katso lähemmin täysin uutta Honda Jazzia ja Honda Jazz Crosstaria.

  Täysin uuden Jazzin sykkivä sydän on uusi hybridivoimansiirto. Se on tarkka saumattomalla voimansiirrollaan, sujuva tekniikan terävintä kärkeä olevalla suorakytkentävaihteistollaan ja hienolla, mukavalla matkustamollaan ja se on tehokas hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka vähentää päästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Toisin sanoen voit nauttia turvallisesta ajosta tietäen, että auton suorituskyky on optimaalinen.

 • LAAJEMPI VALIKOIMA

  Täysin uusilla malleilla, Jazz ja Jazz Crosstar, on sama, kehittynyt hybridi voimansiirto, mutta kummallakin on oma erikoisuutensa. Kumman valitsetkin – hienostuneen Jazzin tai elämäntapaasi tukevan Crosstarin –, havaitset pian, että sen todellinen kauneus on tapa, jolla se kulkee.

 

Kysy lisää uutuusmallista Honda-myyjiltämme: Jyväskylä, Pori, Mikkeli, Vaasa ja Tervajoki tai laita yhteydenottopyyntö sivun alaosassa olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä.

Koko Honda mallistoon voit tutustua alla olevasta linkistä.

Koko Honda mallisto Kaikki Honda kampanjat

Tiesithän, että toimitamme uuden auton veloituksetta halutessasi turvallisesti kotipihaasi asti.

Lue lisää ilmaisesta kotiintoimituksesta