Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Huikeat kampanjaedut Hobbyn uusiin asuntovaunuihin

Huikeat kampanjaedut Hobbyn uusiin asuntovaunuihin

1,99 % korko, kalustesetti sekä pussimarkiisi 0 €

Koti pyörien päällä nyt omaksesi

Varaudu lähestyvään matkailuajoneuvojen kesäkauteen ja hanki uusi asuntovaunu! Meiltä löydät hyvän valikoiman Hobbyn asuntovaunuja kaikenlaisiin reissuihin, ja lisää on tulossa vielä täksi kesäksi. Jos siis haluat päästä nauttimaan kesästä upouudella Hobby-vaunullasi, nyt kannattaa toimia. Tarjoamme uusiin Hobbyn asuntovaunuihin nyt monia huippuetuja:

• Rahoituskorko vain 1,99 % + kulut*
• Kalustesetti (retkipöytä ja 4 kpl tuoleja) kaupan päälle (arvo n. 500 €)
• Thulen pussimarkiisi kaupan päälle (arvo jopa 900 €)

Hanki Hobby-asuntovaunu

Hobbylta Euroopan suosituimmat asuntovaunut kaikkiin tarpeisiin

Hobby on Euroopassa ja Suomessa matkailuvaunujen ykkösmerkki. Meillä Rinta-Joupin Autoliikkeessä ostat ja huollatat Hobbyn vaunut – hoidamme asiasi ammattitaidolla!

Meiltä löydät asuntovaunut aina pienemmistä reissuvaunuista suurimpiin malleihin asti. Malleina esim. De Luxe, Prestige, Excellent ja Premium – meiltä löytyy vaunu jokaisen tarpeisiin.

Etsi unelmiesi matkailuvaunu

Kodikkaat olosuhteet tien päällä – aina tinkimättömällä laadulla

Hobbyn vahvuuksia ovat laatu, erinomainen toiminnallisuus, kattava vakiovarustelu ja avara sisustus. Älykäs design ja laatu takaavat kodikkaat olosuhteet tien päällä.

Voit asioida liikkeessämme tai chatissa tai jättää meille yhteystietosi alla, niin myyjämme kertoo sinulle lisää.

Tutustu Suomen myydyimpiin asuntovaunuihin ja hyödynnä tarjoukset nyt!

Tutustu Hobby-vaunujen valikoimaan

Vaihdossa käy kaikki ajoneuvot

Tiesithän, että voit antaa meille vaihdossa yhden tai useamman ajoneuvon? Jos siis pihasta löytyy useampi vähälle käytölle jäänyt ajoneuvo, voit tarjota niitä kaikkia meille – olitpa hankkimassa tilalle yhtä tai useampaa menopeliä.

Otamme vaihdossa vastaan erilaisia moottoriajoneuvoja moottoripyöristä veneisiin ja traktoreista skoottereihin – tarjoa siis rohkeasti!

Tutustu yli 4000 ajoneuvon valikoimaan

Tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä:

*Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Rahoitusesimerkkilaskelma: Ajoneuvon käteishinta: 15.000 €, käsiraha 5.000€, rahoitettava osuus: 12.000 €, kiinteä korko 1,99 %, perustamiskulu 249 €, käsittelymaksu 12 €/kk, rahoitusaika 60 kk, kuukausierä: 171,30 €, viimeinen suurempi erä 3000€, todellinen vuosikorko: 5,57 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 16.620,37 €. Rahoituksen edellytyksenä kaskovakuutus. Luotonantaja: LähiTapiola Rahoitus Oy Tietotie 9, 01530 Vantaa