Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Ilmastointihuolto pitää ikkunat kirkkaana – myös aamun kiireessä

Ilmastointihuolto pitää ikkunat kirkkaana – myös aamun kiireessä

Ilmastointihuolto alk. 89 € + kylmäaine

Ilmastointi tarvitsee säännöllistä huolenpitoa varsinkin keväällä – milloin olet viimeksi huollattanut autosi ilmastoinnin?

Auton ilmastointijärjestelmä on syytä huoltaa säännöllisesti. Jos ilmastointia ei ole huollettu aikoihin ja laitteessa on esimerkiksi liian vähän kylmäainetta, laite kärsii ja voi mennä rikki. Kylmäaineesta voi haihtua jopa 10 prosenttia vuosittain, joten uudehkoissakin 3-5 vuotiaissa autoissa ilmastoinnin teho on saattanut laskea merkittävästi, mikäli kylmäainetta ja öljyä ei ole lisätty. Myös auton polttoainekulutus on suurempi.

Ilmastoinnin huolto suositellaan tehtävän joka toinen vuosi ja helpointa on tehdä se määräaikaishuollon yhteydessä!

Varaa huolto

Määräaikaishuollon yhteydessä ilmastointilaitteen huolto nyt vain 89 € + kylmäaine

(Ilmastointilaitteen huolto erikseen 99 € + kylmäaine)

Ilmastointilaitteen huoltoon voit yhdistää helposti myös ilmastointijärjestelmän desinfioinnin, joka poistaa epämiellyttävät hajut ja laitteeseen kertyneet bakteerit, sienet ja likahiukkaset. Myös raitisilmansuodatin kannattaa vaihtaa säännöllisesti, etenkin nyt, kun kosteat säätilat ovat vallinneet ympäri vuoden.

Ilmastoinnin desinfiointikäsittely nyt 25 €

Varaa huoltoaika alla olevalla lomakkeella tai jätä soittopyyntö huoltoon alta.

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita rekisterinumero
3. Kirjoita puhelinnumero
Mitä ilmastointihuollossa tehdään?

Ilmastointihuollossa ensimmäiseksi tyhjennetään järjestelmä öljystä ja kylmäaineesta. Sen jälkeen tarkistetaan järjestelmän tiiveys. Kun on todettu, ettei vuotoja ole, järjestelmästä haihdutetaan kosteus pois.

Lopuksi järjestelmä täytetään uudella kylmäaineella ja öljyllä. Tämän jälkeen ilmastointijärjestelmä on taas kunnossa ja tehokkaampi!

Luotettava toimija

Ilmastointilaitteiden huoltojen tekijät tarvitsevat Tukesin hyväksynnän ja pätevyyden. Me Rinta-Joupin Autoliikkeellä olemme valtuutettu toimija ilmastointilaitteiden huolloissa ja teemme huollot kokemuksella ja ammattitaidolla asiaankuuluvalla laitteistolla.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu