Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Hymer-matkailuautojen uutuudet 2022

Hymer-matkailuautojen uutuudet 2022

Hymer on tuonut premium-laatua vapaa-ajan ajoneuvoihin jo vuodesta 1957 lähtien. Hymerin tavoitteena on kehittyä jatkuvasti ja perustaa uusia laatustandardeja, jotta asiakkaat voivat tulevaisuudessa matkata vieläkin mukavammin. Hymerin Mercedes-pohjainen matkailuajoneuvomallisto on Euroopan monipuolisin, joten löydät valikoimasta vaihtoehtoja aina kompakteista malleista korkealaatuisiin premium-malleihin. Oli sitten kyse retkeilyautosta, puoli-integroidusta tai täysin integroidusta matkailuautosta – Hymer tuo matkaunelmat tien päälle.

Vuoden 2022 uutuudet

Hymer takaa ensiluokkaista matkaamista kompakteilla Mercedes- tai Fiat-alustalle rakennetuilla retkeilyautoilla, joiden mallistosta löytyvät mallisarjat Free ja Grand Canyon. Puoli-integroiduissa matkailuautoissa ohjaamo täydentyy korkealaatuisella asuinosalla. Puoli-integroidusta mallistosta löydät mallisarjat B-Klasse, Exix-t, ML-T sekä uutuutena Tramp. Integroidussa matkailuautossa ohjaamo ja asuintila on valmistettu ”yhdestä valusta”, mikä luo upean tilantunnun sisätiloihin. Hymerin integroidusta mallistosta löydät mallisarjat B-Klasse sekä Exsis-i.

WhiteLine-erikoismalli puoli-integroituihin sekä integroituihin autoihin tarjoaa kaikki B-Klasse ModernComfortin edut uudella muotoilulla höystettynä. Tyylikäs, toimiva keittiö ja mukava makuutila takaavat, että heräät matkallasi yhtä virkistyneenä kuin kotona, missä ikinä kuljetkin.

Katso valikoima

 

RETKEILYAUTOT

Retkeilyauto, pieni matkailuauto tai van – miten niitä sitten nimitetäänkin: me takaamme ensiluokkaista matkaamista näillä kompakteilla Mercedes- tai Fiat-alustalle rakennetuilla vapaa-ajanautoillamme. Retkeilyautojen valikoimista löydät mallisarjat Free ja Grand Canyon. Valitse pohjaratkaisu, varusteet ja auton koko oman tarpeesi mukaan ja päätä, haluatko lisäksi nostokaton tai pesutilan.

  • Istumapaikkoja: 4
  • Vuodepaikkoja: enintään 5

 

Katso valikoima

PUOLI-INTEGROIDUT

Puoli-integroiduissa matkailuautoissa ohjaamo täydentyy korkealaatuisella asuinosalla. Perusajoneuvon kaikki hyvät puolet saavat näin jatkeeksi asuinosan, jossa laatu ja mukavuus sulautuvat yhteen innovatiivisen tekniikan kanssa. Puoli-integroitujen mallisarjat ovat B-Klasse, Exix-t, ML-T sekä uutuutena Tramp, jonka pohjaratkaisu ihastuttaa avoimen tilan tunnullaan. Lisäksi uusi WhiteLine -erikoismalli tarjoaa kaikki B-Klasse ModernComfortin edut uudella muotoilulla höystettynä.

  • Istumapaikkoja: enintään 5
  • Vuodepaikkoja: enintään 5

 

Katso valikoima

INTEGROIDUT

Hymerin integroidut matkailuautot etsivät vertaistaan matkailuautojen joukossa. Integroidut matkailuautot  täyttävät kaikki toiveesi niin ajo- kuin asuinmukavuuksienkin osalta. Huipputekniikka ja ikoninen muotoilu yhdistyvät upeaksi kokonaisuudeksi vaativampaankin makuun.

Mercedes-Benz Sprinteriin perustuva integroitu WhiteLine-erikoismalli on turvallisuuden, ajodynamiikan ja huippumukavuuden kombinaatio. Käytössäsi on edistyksellinen seuraavan sukupolven matkailuauto – jo tänään.

  • Istumapaikkoja: 4-5
  • Vuodepaikkoja: 4-5

 

Katso valikoima

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu