Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Joukon johtaja – BMW X5 Plug-In Hybrid

Joukon johtaja – BMW X5 Plug-In Hybrid

BMW X5 CHARGED EDITION.

Täysin uusi BMW X5 ladattava hybridi on saapunut itsevarmasti paikalle jopa 80 km:n sähköisellä toimintamatkalla. Tämän on mahdollistanut BMW iPerformance -konsepti, jossa älykkäällä energianhallinnalla on keskeinen rooli. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja käytetään ajettavan reitin laskentaan siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua. Akun lataaminen onnistuu helposti BMW i Wallbox-seinälatausasemaa tai matkan varrella olevaa julkista latauspistettä käyttäen.

Tutustu BMW X5 Plug-In Hybrid mallistoon alla olevasta linkistä.

Tutustu tästä

BMW X5. Sen luonne näkyy jo olemuksesta – rehti, voimakas ja elegantti. Jäähdyttimen mahtava yksiosainen BMW-säleikkö antaa luvan aavistaa, millainen teho tästä autosta löytyy. Ajovalojen terävöitetty X-muotoilu ei jätä epäselväksi, kuka joukkoa johtaa. BMW X5 on varustettu uusilla teknologioilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja maksimoivat ajodynamiikan kaikilla alustoilla, joten se tietää, mihin se on menossa. Ja miten sinne pääsee ensimmäisenä.

BMW X5 MUOTOILU. X-mallin viehätysvoima on ulkopuolen ja sisätilan kohokohdat. Tyypillistä BMW X5:lle on auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kuusikulmiomainen jäähdyttimensäleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot. Sisätila näyttää parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukun ansiosta. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -paketin neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Kysy lisää BMW-myyjältä

Kysy lisää BMW-myyjiltä Porissa tai Mikkelissä.

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero
Tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu