Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Katsastuspalvelu nyt vain 89 €

Katsastuspalvelu nyt vain 89 €

Tarkistamme auton ja katsastamme sen puolestasi

Auton katsastus vaivattomasti – vain 89 €

Katsastuspalvelu luotiin helpottamaan sinun arkeasi. Auton katsastaminen tulee usein vastaan yllättäen. Sopivaa aikaa katsastukselle voi olla vaikea löytää ja päivästä joutuu varaamaan aikaa katsastukseen. Kesken työpäivän voi olla haastavaa lähteä katsastamaan autoa esimerkiksi lounastauolla, kun syödäkin pitäisi ehtiä. Haluamme helpottaa sinun arkeasi ja  katsastuspalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa autosi kanssa.

Katsastuspalvelu on helppo tapa katsastuttaa autosi. Voit tuoda autosi meille jo edellisenä iltana tai heti aamulla. Päivän liikkumista varten voit valita pakettiisi sijaisauton, jolla pääset töihin ja muihin päiväsi menoihin. Pienistä vioista, jotka saattaisivat hylätä autosi katsastuksessa, ei tarvitse olla huolissaan. Huolehdimme autosi katsastuskuntoon ja hoidamme katsastuksen, jos korjattavaa löytyy olemme sinuun yhteydessä ennen korjaamista ja ilmoitamme kustannukset sekä mahdolliset aikataulumuutokset. Pyrimme aina tekemään työn loppuun saman päivän aikana.

Enää sinun ei tarvitse nähdä vaivaa katsastuksesi kanssa. Anna meidän huolehtia pienistä vioista ja itse katsastuksesta sinun jatkaessasi arkeasi normaalisti. Katsastuspalvelu helpottaa arkeasi.

Toimi siis näin:

  • varaa aika lähimmästä Rinta-Joupin Autoliikkeen huollosta
  • tuo autosi meille edellisenä päivänä niin saat edullisen sijaisauton käyttöösi
  • katsastuksen jälkeen ilmoitamme, kun auto valmis noudettavaksi
  • nouda auto työpäivän jälkeen huollon aukioloaikojen puitteissa

Varaa huolto

Auton etukäteistarkastus, päästömittaukset  ja katsastus  89€

Auton etukäteistarkastus, päästömittaukset, katsastus  ja sijaisauto 99€

Katsastusvälit harvenivat

Uudet säännökset harvensivat katsastusväliä ja ensimmäinen katsastus suoritetaan 20.5.2018 tai sen jälkeen käyttöönotettaville autoille nelivuotiaana, jonka jälkeen määräaikaiskatsastuksessa tulee käydä joka toinen vuosi aina kymmeneen vuoteen asti (4-2-2-2-1-malli). Tämän jälkeen auto pitää katsastaa vuosittain.

  • Jo käytössä olevat autot siirtyvät uuteen katsastusaikaväliin vasta ensimmäisen 20.5.2018 jälkeen suoritetun katsastuksen jälkeen
  • Voit katsastaa auton koska tahansa ennen määräpäivää, jolloin seuraava katsastus ajoittuu ilmoitetun vuosimäärän päähän.
  • Katsastusvälin muutos koskee myös raskaita nelipyöriä (L7e)
Katsastuspäivä määräytyy edellisestä katsastuksesta

Auton seuraava katsastuspäivä määräytyy edellisestä suoritetusta katsastuksesta, eikä enää auton käyttöönottopäivän mukaan. Esimerkkinä, jos haluat siirtää autosi katsastausajankohdan kesälle, suuntaa katsastukseen kesällä, jolloin seuraava katasastusaika määräytyy myös kesälle. Katsastusajan rullaavuutta kannattaa hyödyntää myös käytettyä autoa ostettaessa.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu