Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Kia 7+ huolto-ohjelma

Kia 7+ huolto-ohjelma

Parasta autollesi, vain 199€

Kia 7+ huolto-ohjelma on takuuajan ylittäneisiin autoihin räätälöity kevyempi huolto-ohjelma, jossa käytettävät varaosat on valmistettu täyttämään tehtaan kriteerit, mutta niiden hinta on alempi. Nyt ei vanhempaakaan autoa tarvitse huollattaa missä sattuu, sillä 7+ huolto-ohjelma on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti ja sen lisäksi autosi huoltaa aina Kia-merkkikoulutettu mekaanikko.

Mitä Kia 7+ huolto-ohjelma sisältää?

Esim.
• Moottoriöljyn ja -suodattimen vaihto
• Raitisilmasuodattimen vaihto
• Tehdaskampanjoiden tarkastus
• Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys
• Yli 30 muuta tarkistuskohtaa valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti
• Koritarkastus
• Kia 24h tiepalvelu vuodeksi

Huollossa käytetään vanhempiin Kia-malleihin tarkoitettuja alkuperäisiä Kia S-Line -varaosia. Ne täyttävät ominaisuuksiltaan Kian tiukat laatuvaatimukset. S-Line-varaosilla on 2 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

Miksi auto kannattaa huoltaa merkkihuollossa?

Vain valtuutettu Kia-merkkihuolto voi huolehtia autostasi valmistajan ohjeita noudattaen! Autosi huoltaa koulutuksen käynyt Kia-mekaanikko, jolla on käytössään Kian vaatimusten mukaiset työkalut, diagnostiikkalaitteet ja viimeisimmät tiedotteet ja korjausohjeet saatavilla. Tehdaskampanjoiden tarkastus ja suorittaminen. Turvallisuuteen liittyvistä kampanjoista lähetetään aina henkilökohtainen kirje ja kutsu tarkastukseen, mutta toisinaan tehdään myös kampanjoita auton huoltokäynnin yhteydessä. Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys. Viimeisimmät ohjelmistopäivitykset varmistavat autosi moitteettoman toiminnan ja toisinaan tuo mukanaan myös kokonaan uusia ominaisuuksia. Koritarkistus. Pitkä kori- ja maalitakuu edellyttää määräaikaishuoltojen yhteydessä tehtäviä tarkistuksia, jolloin mahdollisiin vaurioihin voidaan puuttua ajoissa ja suorittaa tarvittavat korjaukset ajoissa.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu