Uudistunut Kia Ceed-mallisto huikeilla eduilla!

Nyt Ceed-mallistoon Talvipaketti* hintaan 390 € sekä rahoitus 3,49 % korolla*!

Kia Ceed-mallistoon kuuluvat Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed ja ProCeed -mallit. Ceed-mallisto alk. 20 590 € tai 181 €/kk*

*Talvipaketti sis. Continental-talvirenkaat alkuperäisin Kia-kevytmetallivantein, kumimatot sekä tavaratilan kaukalomaton.

Suosittu Kia Ceed-mallisto on uudistunut. Valittavanasi on jo neljä eri mallia: Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed ja ProCeed. Saatavana ovat nyt myös ladattavat hybridit ja kevythybridit, uudet 1,5 T-GDI –moottorit sekä innovatiivinen UVO –auton etähallintajärjestelmä.

Alla olevasta linkistä löydät kaikki kampanjaan kuuluvat autot. Valitse omasi listasta ja hyödynnä huikea tarjous!

Kia Ceed

Kia Ceed varastaa huomiosi välittömästi matalalla ja leveällä olemuksellaan ja urheilullisella muotoilullaan. Sitä on myös erittäin hauska ajaa dynaamisen tehokkuuden ja kehittyneiden teknisten ratkaisujen ansiosta.

Kia Ceed Sportswagon – Myös plug-in hybridinä

Saatavana polttomoottorilla sekä Plug-In Hybridinä. Kia Ceed Sportswagon tarjoaa runsaasti tilaa matkasta nauttimiseen. Sen huomiota herättävä muotoilu yhdistyy täydellisesti dynaamisiin moottorivaihtoehtoihin ja monipuoliseen tilavuuteen sekä kattaviin turvallisuusvarusteisiin.

Kia XCeed – Crossover coupe

Saatavana polttomoottorilla sekä Plug-In Hybridinä. Näyttävä crossover coupé, jopa 184 mm maavara ja korotettu mutta urheilullinen istuma-asento, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja puhtaan ajonautinnon. Kia XCeed erottuu joukosta.

Kia Proceed – Rohkea. Urheilullinen. 

Rohkea auto, joka venyttää muotoilun periaatteita ja määrittää urheilullisen tyylin uudelleen. Shooting brake -korissa coupén jännitys ja eleganssi yhdistyvät sportswagonin käytännölliseen hienostuneisuuteen.

Kysy lisää Kia-myyjältä

*Rahoitusesimerkkilaskelma: Auton hinta 28 580,00 € (sis. toim. kulut), käsiraha 9 000 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 261,83 €, luoton määrä yht. 19 870 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 5 000 €. Kuukausierä sisältää koron 3,49 %, perustamismaksun 290 € ja käsittelykulun 15 €/kk. Luottokustannukset yht. 4 025,13 €, todellinen vuosikorko 5,42 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö Santander Consumer Finance Oy, Helsinki.