Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid huippuedulla

Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid huippuedulla

Hybridikesän huippuetu, jopa 5.700€!

Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid Edition

Erä nyt nopeaan toimitukseen kampanjahintaan 39.990€

Urheilullisuutta. Älykkyyttä. Sähköllä jopa 53km. Siirry autoilun uuteen aikakauteen ja valitse ladattava hybridi.

Lisäksi rahoitus 0% + kulut!

 

Tyylikäs ja ympäristöystävällinen

Ladattava Kia Optima Plug-in hybrid tekee vaikutuksen. Tämän ympäristöystävällisen hybridiauton polttoaineenkulutus ja päästöt ovat alhaiset, mutta tyylikkyyttä riittää. Dynaamiset linjat ja urheilulliset muodot asettavat raamit ja kiinnittävät huomion yksityiskohtiin, jotka varmistavat että ladattava Optima Plug-in hybrid tekee vaikutuksen kaikista kuvakulmista.

Latauspistoke EU-standardien mukaisen latauspistokkeen ansiosta ladattava Optima Plug-in voidaan ladata tavallisesta 220 V:n kotitalouspistorasiasta tai julkisesta latauspisteestä. Optima Plug-in hybridin mukana tulee Type2 kaapeli julkista latausta varten. Latausjohto lukittuu autoon.

LED-ajovalot ja etusäleikön sininen eco-elementti korostavat rohkeaa ulkomuotoilua ja tarjoavat tehokkaamman valaistuksen ja pienemmän energiankulutuksen.

Ladattavan hybridin suorituskyky on uudella tasolla. Erittäin vaikuttava ladattava Kia Optima Sportswagon Plug-in hybrid osoittaa, että päästöjen vähentäminen on mahdollista suorituskyvystä tinkimättä. Kehittyneen voimansiirron ansiosta auto on sekä tehokas että dynaaminen. Sähkötilasta voidaan nopeasti ja saumattomasti siirtyä bensiini- ja sähkömoottoria käyttävään hybriditilaan, niin kaupunkiajossa kuin moottoritielläkin.

Tutustu Kia Optima -mallistoon tästä

 

Kysy lisää Kia-myyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Kaikki Kia kampanjat

Kertaluoton rahoitusesimerkki: Kia Optima 2,0 GDI Plug-in Hybrid Edition SW A/T, hinta 39 990,00 €, käsiraha 7 998,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 355,12 €, luoton määrä yht. 32 241,00 € (sis. perustamismaksun 249,00 €), viimeinen suurempi erä 11 997,00 €. Kuukausierä sisältää koron 0,00 %, perustamismaksun 249,00 € ja käsittelykulun 12,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 969,02 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 32 961,02 €, todellinen luottohinta 40 959,02 € ja todellinen vuosikorko 0,88 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.