Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Kia XCeed nyt Plug-in Hybrid mallina

Kia XCeed nyt Plug-in Hybrid mallina

Energisen itsenäistä menoa alk. 35 990 €

Uusi Kia XCeed on saatavana nyt myös Plug-in Hybrid mallina. Tutustu Kian sähköiseen tulevaisuuteen ja tilaa omasi jo tänään!

Kia myymälät:

JyväskyläMikkeliKeuruuVaasaTervajokiRovaniemi ja Ylivieska.

Kian 7 vuoden takuu    48km sähköllä CO2 32 g/km Crossover coupé

Tutustu puhtaaseen tehoon

Kian ensimmäisen Euroopassa valmistetun ladattavan hybridin voimalinjassa yhdistyvät 8,9 kWh:n akku, 44,5 kW:n sähkömoottori, 1,6-litrainen GDI-moottori ja kuusivaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto. Luvut ovat vaikuttavat: 141 hv ja 0–100 km/h 11 sekunnissa. Lisäksi suuri osa päivittäistä ajoista sujuu pelkällä sähköllä.

Tutustu moderniin hybridiin

Regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä ottaa talteen kineettistä energiaa ja lataa akkua moottorijarrutuksen ja jarrutuksen aikana. Moottorijarrutusavustin analysoi ajoreitin ja neuvoo nostamaan jalan kaasupolkimelta oikeissa paikoissa. Virtuaalinen moottorin äänitehostejärjestelmä varoittaa jalankulkijoita pelkällä sähköllä ajettaessa.

Valitse sopivin ajotila

EV/HEV-painikkeen avulla voit priorisoida pelkän sähkökäytön tai hybriditilan, jossa voimanlähteenä käytetään sekä akkua että bensiinimoottoria. Sport-painike muuttaa voimalinjan toiminnan dynaamisemmaksi.

Helppo lataustilan tarkistus

Akun lataaminen käy helposti kodin pistorasiasta tai julkisesta latauspisteestä. Latausasemalla akun lataaminen 100 %:n varaukseen kestää noin 2 h 15 min. Kojelaudan keskellä olevat kolme merkkivaloa näkyvät selkeästi auton ulkopuolelta ja osoittavat akun lataustilan ja varaustason.

Sähköistä aistisi

 • Vastustamattomat uudet muodot

  Kian mullistavassa crossover-coupéssa on korkea maavara, pitkä konepelti ja jyrkästi viettävä kattolinja. 18-tuumaiset vanteet korostavat atleettista profiilia ja kirkkaat LED-valot ja ”Ice Cube” -LED-päiväajovalot tuovat näkyvyyttä. Sporttinen etupuskuri ja tunnusomainen etusäleikkö näyttävät hienoilta ja halkovat ilmaa aerodynaamisesti.

 • Pysäyttävä ulkomuoto

  Monikäyttöinen auto ei ole koskaan näyttänyt yhtä dynaamiselta. Jyrkästi kaartuva fastback-perä ja sporttinen takapuskuri kiinnittävät katseen. Hopeanhohtava takadiffuusori ja kaksoispakoputki korostavat auton lihaksikkaita muotoja ja täysleditakavalot antavat huipputeknisen vaikutelman.

 • Avarat näkymät

  Istuma-asento on korkea tilavassa ohjaamossa. Täysin digitaalinen 12,3” mittaristo ja 10,25” navigointikosketusnäyttö näyttävät teräväpiirtona kaikki tiedot, kuten vaiheittaiset navigointiohjeet, audiojärjestelmän tiedot ja puhelutiedot.

Pysy mukavuusalueellasi

Korkean ajoasennon lisäksi kaikilla matkustajilla on ruhtinaallisesti pää- ja jalkatilaa. Kaikki istuimet lämpiävät nopeasti, ja myös ohjauspyörässä on lämmitys. Etuistuimissa on myös ilmastointi. Driver only -toiminnon ansiosta yksin ajava kuljettaja pysyy lämpimänä tai viileänä pienemmällä kulutuksella.

Täysin digitaalinen 12,3” mittaristo

Saumattomasti toimiva monitoiminäyttö näyttää ajonopeuden ja tehovirtauksen äärimmäisen tarkasti. Se näyttää myös vaiheittaiset navigointiohjeet, audiojärjestelmän tiedot, puhelutiedot sekä ajotilaa ja akun latausta koskevat tiedot.

Monipuolista tilaa

Akkuyksikkö sijaitsee takaistuimen alla, joten se ei vie arvokasta tavaratilaa. 291-litrainen tavaratila laajenee 1243-litraiseksi, kun takaistuimet taitetaan. Takaistuimet taittuvat alas suhteessa 40:20:40. Tarvitsetko perävaunua? XCeedin jarrullinen vetokyky on 1300 kg.

Helppo pääsy

Älykäs sähkötoiminen takaluukku helpottaa lastaamista, kun kädet ovat täynnä tavaraa. Takaluukku avautuu automaattisesti, kun lähestyt auton takaosaa avain taskussa tai laukussa.

Tietoviihdejärjestelmä ja yhteydet

 • 10.25" navigointikosketusnäyttö

  Jakamalla kosketusnäytön voit käyttää yhtä aikaa kolmea sovellusta, kuten karttaa, säätietoja ja musiikkia. Myös voimalinjan energiavirtaus ja akun varaustila näkyvät näytöllä. Bluetooth®-moniyhteydellä voit yhdistää järjestelmään kerralla kaksi mobiililaitetta sekä ottaa käyttöön Apple CarPlay- tai Android Auto -toiminnon. 7 vuoden ilmaiset karttapäivitykset pitävät sinut aina ajan tasalla.

 • Kia Live -palvelut

  TomTomin toimittamat Kia Live -palvelut näyttävät 10,25” kosketusnäytöllä reaaliaikaista tietoa muun muasssa latausasemista, nopeusvalvontakameroista, säästä, liikennetilanteesta ja pysäköintipaikoista. Tuloksena on turvallisempi ja nautittavampi ajoelämys. (Palveluihin tarvitaan älypuhelin ja datayhteys)

 • Langaton puhelimen laturi

  Et enää tarvitse kaapeleita ja liittimiä. Laita vain Qi-yhteensopiva älypuhelimesi keskikonsolissa olevalle alustalle latautumaan.