Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Uusi ladattava ŠKODA SUPERB iV

Uusi ladattava ŠKODA SUPERB iV

ŠKODA SUPERB iV -hybridi

Ladattava ŠKODA SUPERB iV -hybridi täydentää Škodan lippulaivamallin mallistoa. Tämän myötä ŠKODA aloittaa siirtymisen sähköllä ajamisen aikaan. SUPERB iV -malliston hinnat alkavat 39 149,82 eurosta ja farmarimallisen SUPERB Combi iV -mallin 40 128,20 eurosta.

Katso autot tästä

 • Matkantekoa IV-tyylillä

  Hiljaista ajamista kaupungissa paikallisia päästöjä tuottamatta ja rentoa maantiematkustamista satojen kilometrien verran.

 • Innovaatioita pursuava

  Ladattavasta hybridistä on valittavana on neljä kattavaa varustetasoa; AMBITION ja STYLE, erikoismalli SPORTLINE sekä ylellisimmin varusteltu L&K. Valitse sinulle parhaiten sopiva. Lisäksi saat tietyt iV-kohtaiset varusteet. Tarjolla on myös runsaasti ylellisiä lisävarusteita.

 • Tutustu sähköllä liikkumisen maailmaan

  Sähköisen liikkuvuuden aikakausi on koittanut. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän Škodan kuljettajana voit saada monia etuja: hankintakannustimen, verohelpotuksen tai ilmaisen pysäköinnin. Kannattaa tutustua tarkemmin!

ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi. Suberb mallistossa iV on edelläkävijä. Voit esimerkiksi etäkäynnistää akun lataamisen älypuhelimella.

Ladattavassa SUPERB iV -hybridissä on 1.4 TSI -bensiinimoottori ja sähkömoottori järjestelmäteholtaan 160 kW (218 hv). Tämä mahdollistaa vastuullisen autoilun dynaamisuudesta tippaakaan tinkimättä. Kapasiteetiltaan 13 kWh:n akuston ansiosta pelkästään sähköllä ajettaessa WLTP-testisyklin mukainen maksimitoimintamatka on jopa 56 kilometriä. Sähkö- ja bensiinimoottorin yhteiskäytöllä toimintamatka kasvaa peräti 930 kilometriin. ŠKODA SUPERB iV täyttää Euro 6d TEMP -päästöstandardin vaatimukset: auton CO2-päästö on selkeästi alle 40 g/km. Akuston voi ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, seinälatauspisteestä, julkisesta latausasemasta tai hyödyntämällä ajon aikana bensiinimoottorin jarrutusenergian talteenottoa. Uutuusmalli on saatavissa niin Liftback- kuin Combi-mallina.

Nerokkaat yksityiskohdat:
 • Sähkötoimiset lapsilukot
 • Aurinkolasilokero
 • Pysäköintilipun pidin a-pilarissa
 • Huomioliivien pitimet
Tavaratila:
 • Irrotettava LED-taskulamppu
 • Verkkojärjestelmä tavaratilassa
 • Irrotettava suksipussi
 • Sähkötoiminen takaluukku