Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - LMC-matkailuautojen uutuudet 2022

LMC-matkailuautojen uutuudet 2022

LMC Caravan aloitti toimintansa yhdestä ainoasta matkailuvaunusta vuonna 1950. Tähän päivään mennessä on tapahtunut paljon. LMC on tänä päivänä käytännöllinen, mutkaton ja rehellinen tuotemerkki, johon voit luottaa. Arvonsa hyvin säilyttävät LMC:n ajoneuvot mukautuvat kaikkiin vaatimuksiin ja elämäntilanteisiin – oli sitten kyseessä yksin liikkuvat, pariskunnat tai perheet, campingmatkailun ensikertalaiset tai kokeneet reissaajat.

Vuoden 2022 mallisto

LMC on tuomassa markkinoille uutuuksia, joiden sisusta on täysin uudistettu skandinaavisella tyylillä. Uusista Tourer ja Tourer Lift -matkailuautoista on tulossa myyntiin mallit 630, 660 sekä 720.

Katso valikoima

TOURER JA TOURER LIFT

TOURER sopii kaikille kaikkialla. Ajatonta, selkää muotoilua, joka ihastuttaa ja antaa TOURER-malliin aivan erityistä hohtoa. Matkailuauton suunnittelun tavoitteena on ollut erityisesti kevyt ja matala ajoneuvo, minkä toiveen TOURER täyttää täydellisesti.

Pohjaratkaisusta riippuen asunto-osan oven leveys on jopa 70 cm ja vuodepaikkoja peräti kuusi. Osa malleista voidaan varustaa myös nostovuoteella, mikä kiinnostaa erityisesti perheen kera matkustavia. Tourerin asunto-osa on valoisa ja moderni. Sormenjälkiä hylkivät pinnat on helppo pitää puhtaina.

Tourer-malleista tulossa myyntiin 630, 660 sekä 720. Mallisto saatavilla 3/2022 alkaen.

  • Pohjaratkaisut: 6
  • Vuodepaikkoja: 2-6

 

Katso valikoima

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu