LMC TOURER JUHLAMALLI 5000€ edulla

Rinta-Joupin Autoliike täyttää tänä vuonna pyöreät 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi LMC Tourer matkailuautosta on saatavilla juhlamalli, johon saat kaupanpäälle kattavan 5 000 € arvoisen lisävarustepaketin veloituksetta! LMC on tunnettu laadukkaista matkailuajoneuvoistaan, jotka sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin. Merkin matkailuautot tarjoavat korkeaa laatua, mukavuutta ja toimivuutta matkailuun. Juhlamalleihin saatavana joustava Rinta-Jouppi Rahoitus. Pyydä tarjous myyjältä.

lmc tourer matkailuauto

Matkailussa vain taivas on rajana! Nyt ainutlaatuisen juhlamallin ostajalle kaupanpäälle:

LMC Tourer juhlamallistoon kuuluu monipuolinen valikoima puoli-integroituja matkailuautoja erilaisilla pohjaratkaisuilla. Tutustu alla olevasta linkistä tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse sinun tarpeisiisi sopiva malli.

Suojaa markiisilla

Markiisin käyttö matkailuautossa on erittäin kätevää, koska se tarjoaa lisää tilaa ja mukavuutta ulkona oleskeluun. Markiisi voi suojata auringolta ja sateelta, ja siellä voi ruokailla tai rentoutua mukavasti. Markiisin avulla matkailuauto voi tarjota vieläkin paremman kokemuksen luonnossa liikkumisesta.

Pyörät helposti mukaan reissuun

Pyörätelineen käyttö matkailuautossa mahdollistaa pyöräilyn harrastamisen missä tahansa matkailuautoreissulla. Pyörillä voi helposti liikkua matkailuauton läheisyydessä ja tutustua ympäristöön pyöräillen. Pyöräteline säästää myös tilaa matkailuautossa, kun pyöriä ei tarvitse kuljettaa sisätiloissa.

Multimediasoitin kameralla ja navilla

Multimediasoitin kameralla ja navilla on monipuolinen laite, joka yhdistää auton viihde- ja navigointitoiminnot yhteen. Tämä soitin sisältää sisäänrakennetun GPS-navigaattorin, joka ohjaa kuljettajaa reitillä ja näyttää kartan, ja lisäksi siinä on takakamera, joka auttaa kuljettajaa peruuttamaan turvallisesti.

Turvallisuutta lisävaloilla

Lisävaloteline ja LED-lisävalot ovat käytännöllinen varuste auton tai muun ajoneuvon valaistuksen parantamiseksi. Telineeseen voidaan kiinnittää-lisävaloa, jotka parantavat näkyvyyttä pimeällä ja huonossa säässä.

Laadukkaat yöunet matkalla

Finnlaysonin lakanat ovat luotettavia ja laadukkaita valintoja kodin tai matkailuauton tekstiileihin. Ne ovat pehmeitä, miellyttäviä iholle ja kestäviä pitkäaikaiseen käyttöön. Finnlaysonin lakanat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään.