Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Matkailuajoneuvojen keväthuolto

Matkailuajoneuvojen keväthuolto

Valmistaudu alkavaan caravankauteen

Varaa huolto ennen ruuhkia

Kevät on täällä ja kesäkuukaudet lähenevät kovaa tahtia. Tulevaan matkailukauteen kannattaa varautua ajoissa ja tärkeä osa sitä on toimiva matkailuajoneuvo. Matkailuajoneuvon keväthuolto valmistaa ajoneuvosi tulevaan kauteen ja poistaa stressiä tulevilta matkoilta.

Varaa keväthuolto

Tiiveystarkastus

Kostea asunto-osa on erittäin ikävä yllätys. Siksi tiiveystarkastuksesta tulee huolehtia vuosittain. Tiiveystarkastuksessa pystytään paikallistamaan alkavat vuodot mahdollisimman ajoissa, jolloin säästyt isommilta remonteilta.

Takuunalaisissa matkailuajoneuvoissa tiiveystarkastus tehdään vuosittain, jotta asunto-osan tiiveystakuu säilyy voimassa. Tämä on silti myös hyvin tärkeä toimi myös takuun ulkopuolisille matkailuajoneuvoille. Tiiveystarkastus varmistaa mukavan lomailun ja parantaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa.

Hinnat:

  • Hobby ja muut merkit 95€
  • LMC, Hymer ja Carado 195€ (sis. alustan massauksen)

Varaa huolto

Vuosihuollossa matkailuajoneuvosi laitetaan kesäkuntoon

Toimiva matkailuauto tai asuntovaunu vähentävät stressiä lomaillessa. Vuosihuolto sisältää kattavan tarkastuksen, jossa käydään läpi ajon kannalta tärkeät osa-alueet sekä kattavasti asuintilat että turvallisuus.

Tärkeä osa vuosittaista matkailuajoneuvon huoltoa on kaasuputkiston koeponnistus. Mukavuuden ja turvallisuuden kannalta koeponnistus on suositeltavaa tehdä vuosittain.

Koko huollon sisältö

Vuosihuolto hintaan 270€

Varaa matkailuajoneuvosi vuosihuolto nyt ja nauti rennosta matkailusta:

Varaa huolto

 

Suunta Kempeleeseen ja caravan-huoltoon

Matkailuajoneuvon paras paikka valmistautua kesään on Kempeleessä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan osaamisen matkailuajoneuvollesi sekä teemme myös luvanvaraiset kaasu- ja sähkötyöt. Lisäksi löydät meiltä kattavan varaosamyymälän, josta löytyy varmasti arkea helpottavia ratkaisuja myös sinun lomaasi.

Meille käyminen onnistuu helposti matkasi varrella. Huoltopysähdys ei häiritse lomatunnelmia, sillä saat huollon ajaksi sijaisauton.

Kempeleen yhteystiedot