Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Matkailuajoneuvojen uutuusmallit 2021

Matkailuajoneuvojen uutuusmallit 2021

Uutuudet merkeiltä LMC, Carado, Hobby, Hymer, Pössl ja Roadcar

Mallivuoden 2021 uutuudet on julkaistu! Esittelyssä nyt uutuudet edustamiltamme merkeiltä: Carado, LMC, Hobby, Hymer, Pössl, Roadcar ja uutuusmerkkinä Fendt. Jokaisen merkin uutuuksia on saapunut myymälöihimme. Katso esimakua alta ja tule tutustumaan myymälöihimme!

Katso uutuudet kaikilta merkeiltä tästä

Hobby-matkailuvaunujen uutuudet 2021

Hobbyn matkailuajoneuvomallisto on jälleen päivitetty vastaamaan tämän ajan vaatimuksia. Mallistossa on vuonna 2021 vaihtoehtoja kompakteista ja edullisista malleista premium-luokan luksukseen.

Hobbyn valtteja ovat kattava vakiovarustelu avaralla ja toimivalla sisustuksella sekä lyömätön hinta-laatusuhde.

Uusi vuosi, uusi ilme. Kaikki mallistot Premium-mallisarjaa lukuun ottamatta saavat nyt täysin uuden värityksen. Moderni ja ajanmukainen tyyli yhdistää edelleen kaikkia mallejamme.

Oheisella videolla pääset tutustumaan Hobby Prestige 720 WQC -uutuusmalliin vm. 2021.

Tutustu Hobbyn uutuuksiin tästä

Carado-matkailuautojen uutuudet 2021

Carado kasvattaa mallistoaan mallivuodelle 2021 huomattavasti. Uutuuksia nähdään kolmessa ajoneuvosegmentissä:

  • Kapeakorinen van-sarja saa jatkoa kolmannella pohjaratkaisulla, V339. Tässä 6,86-metrisessä mallissa on saarekevuode.
  • Alkovimalli tekee paluun vuosien tauon jälkeen. Alkovit ovat olleet viime vuosina isoja, mutta uuden Carado A132 -mallin myötä mennään pienempään ja näppärämmin hallittavaan suuntaan. Pituutta autolla on vain 5,95 metriä.
  • Kolmas Caradon uutuus on niin sanotulla face-to-face –istuinryhmällä varustettu puoli-integroitu T459. Euroopassa – etenkin Ranskassa – tämä pohjaratkaisu on nostanut suosiotaan jo vuosi, mutta nyt se on rantautunut vahvasti muuallekin, myös Suomessa myytäviin matkailuautoihin.

Tutustu Carado T459 Clever Plus 2021 -uutuusmalliin oheisella videolla.

Tutustu Caradon uutuusmalleihin tästä

LMC-matkailuautojen uutuudet 2021

Saksalaisvalmistaja LMC aloittaa mallivuoden 2021 juhlateemalla, sillä mittariin tulee 65 vuotta.

Yksi mallivuoden 2021 uutuuksista on Element T 638, joka täydentää Element-sarjaa nyt viidennellä pohjaratkaisulla. Auto on hieman alle 7 metriä pitkä, ja suomalaisten arvostamia ominaisuuksia on yllin kyllin: tarjolla on iso jääkaappi, kaksi täyskorkeaa vaatekaappia ja XXL-kokoinen kylpyhuone. Sisustus on näyttävä ja moderni, mutta epäsuora valaistus ja verhoilut tekevät siitä rauhallisen.

Juhlavuoden kunniaksi Element-mallisto on hinnoiteltu entistäkin houkuttelevammaksi.

Tutustu LMC:n uutuuksiin tästä

Hymer-matkailuautojen uutuudet 2021

Hymer tuo mallivuonna 2021 markkinoille uuden Mercedes-pohjaisen matkailuautomallin – B-klasse MasterLine T 780:n. Uutuuden yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että siinä voidaan hyödyntää täysipainoisesti kaikkia tarjolla olevia turvallisuusvarusteita, koska ne kytkeytyvät Mercedeksen alkuperäiseen rakenteeseen ja ajoneuvotekniikkaan.

Hymerin Mercedes-pohjainen matkailuajoneuvomallisto on Euroopan monipuolisin. Retkeilyautoissa on tarjoalla kaksi mallia, jotka kattavat etu-, taka- ja nelivedon. Matkailuautojen osalta on vuosien varrella vakiintunut taka- ja nelivetoisten MLT-sarja sekä nyt jo peräti viisi erilaista etuvetoisten mallistoa (Tramp S, BMC-T, BMC-I, BML-T, BML-I).

Katso Hymerin uutuudet tästä

Pössl-retkeilyautojen uutuudet 2021

Pössl on saksalainen retkeilyautojen valmistaja, joka on alansa edelläkävijä ja ylivoimaisesti suosituin, Euroopan markkinajohtaja suurimmalla retkeilyautovalikoimallaan. Pössl täytty viime vuonna 30-vuotta ja sen kunniaksi esittelee erikoismallin Pössl Trentan sekä uuden Prime-tuoteperheen.

Juhlamalli Trentan pohjana on ikisuosikki 6,40 metriä pitkä Roadcruiser B erillisvuoteilla. Pössl uuden sukupolven ajoneuvoille on tyypillistä näkyvyys koko ajoneuvon läpi edestä taakse ja takaa eteen sekä kaapistojen yhtenäinen optinen ulkoasu. Tähän lisänä tyylikäs puinen kylpyhuone, jonka matkailunystävät tuntevat Roadcruiser B-mallista.

Prime määrittelee sanan retkeilyauto täysin uudestaan. Pössl esittelee uuden Prime-sarjan alkaen Summit 540 mallista, joka on muutenkin täysin uusi pohjamalli Summit-perheessä. Siinä on sensaatiomaisesti saatu kaikki Summit-prime sarjan luksuselementit harmoonisesti mahtumaan 5,40 metriä pitkään ajoneuvoon.

Tutustu Pössl-retkeilyautojen uutuusmalleihin tästä

Roadcar-retkeilyautojen uutuudet 2021

Vuonna 2015 ensiesitteli Pössl uuden Roadcar-retkeilyautomerkin. Tuote on vakuuttanut retkeilyautojen käyttäjäkunnan ja siitä on muodostunut useille heidän lempimerkkinsä.

Kompakti tuotepaketti toimivilla pohjaratkaisuilla yhdistettynä laadukkaaseen työnjälkeen sekä erittäin kilpailukykyiset hinnat ovat vakuuttaneet asiakaskunnan. Roadcar jatkaa myös tulevana mallivuotena 2021 matkaansa ohituskaistalla, sillä Pössl:in kehittämät uudistukset mallikaudelle ovat vakuuttavia.

Roadcar R540, R600, R601 monitoimiajoneuvo kerrossängyillä sekä R640 jokainen malli starttaa uudistetuilla ratkaisuilla. Täysin uusi malli tuoteperheessä on monitoimiajoneuvo Roadcar R601. Perheille suunniteltu malli kerrossängyllä missä nukkumapaikat neljälle. Jos matkalla lähtee yksin tai kaksin on mahdollista poistaa alempi vuode ja nukkua ylävuoteessa. Näin vuoteen alapuolelle jää tilat vaikkapa polkupyörille.

Tutustu Roadcarin uutuusmalleihin tästä

Fendt asuntovaunut uutena edustusmerkkinä

Fendtin mallistossa avainasemassa ovat ajaton tyylikkyys ja huippulaatu. Erilaiset mallit Saphir, Bianco, Tendenza, Opal ja Diamant vastaavat erilaisiin reissutarpeisiin. Tilavat ja tyylikkäät pohjaratkaisut varmistavat, että nautit kotoisasta tunnelmasta ja olostasi matkalla kuin matkalla!

Fendt-pisteemme sijaitsevat Espoossa, Kempeleessä ja Turussa.

 

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.