Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Matkailuajoneuvojen uutuusmallit 2022

Matkailuajoneuvojen uutuusmallit 2022

Esittelyssä uutuuksia edustamiltamme merkeiltä. Tervetuloa tutustumaan!

Mallivuoden 2022 uutuusmalleja on saapunut myymälöihimme! Esittelyssä uutuuksia edustamiltamme merkeiltä:

CARADO, FENDT, HOBBY, HYMER, LMC, PÖSSL ja ROADCAR.

Katso esimakua alta ja tule tutustumaan myymälöihimme!

Katso uutuudet kaikilta merkeiltä tästä

Hobby-matkailuvaunut 2022

Hobbyn valtteja ovat kattava vakiovarustelu avaralla ja toimivalla sisustuksella sekä lyömätön hinta-laatusuhde. Hobby onkin suosituin ja eniten myydyin asuntovaunumerkki Euroopassa.

Raikas, mutta Hobbyn perinteikkään ja pidetyn tyylin säilyttänyt 2022 vaunumallisto on suunnattu laajalle asiakaskunnalle, kuten designin ystäville, aikaansa seuraaville karavaanareille ja nuorille perheille.

Täysin uudentyylisiä mallisarjoja ovat muun muassa perheystävällisesti suunniteltu EXCELLENT EDITION, uuden sukupolven tyyliä edustava MAXIA sekä rantatunnelmaa sykkivä BEACHY.

Tutustu Hobbyn uutuuksiin tästä

Carado-matkailuautot 2022

Jokainen retki muuttuu nautinnolliseksi matkaksi Caradon matkailu- ja retkeilyautoilla. Saksalaisvalmisteisen Caradon laajasta valikoimasta löytyy matkailuautoja kaikkiin tarpeisiin.

Vuodelle 2022 Carado on julkaissut 15-vuotisjuhlamalliston EDITION15, jonka myötä mm. integroitujen matkailuautojen mallistoa on uudistettu niin sisältä kuin ulkoa. Caradon uutuusmalleista löytyy myös mm. retkeilyauto nostokatolla, joka tarjoaa kaksi lisävuodepaikkaa ja mahdollisuuden ihailla auringonnousua ja -laskua ylhäältä käsin.

Tutustu Caradon uutuuksiin tästä

Hymer-matkailuautot 2022

Hymerin Mercedes-pohjainen matkailuajoneuvomallisto on Euroopan monipuolisin, joten löydät valikoimasta vaihtoehtoja aina kompakteista malleista korkealaatuisiin premium-malleihin. Oli sitten kyse retkeilyautosta, puoli-integroidusta tai täysin integroidusta matkailuautosta – Hymer tuo matkaunelmat tien päälle.

Retkeilyautojen mallistosta löytyvät mallisarjat Free ja Grand Canyon. Puoli-integroidusta mallistosta löydät mallisarjat B-Klasse, Exix-t, ML-T sekä uutuutena Tramp. Hymerin integroidusta mallistosta löydät mallisarjat B-Klasse sekä Exsis-i. WhiteLine-erikoismalli puoli-integroituihin sekä integroituihin autoihin tarjoaa kaikki B-Klasse ModernComfortin edut uudella muotoilulla höystettynä.

Tutustu Hymerin uutuuksiin tästä

Pössl-retkeilyautot 2022

Pössl on saksalainen retkeilyautojen valmistaja, joka on alansa edelläkävijä ja ylivoimaisesti suosituin, Euroopan markkinajohtaja suurimmalla retkeilyautovalikoimallaan.

Pössl uuden sukupolven ajoneuvoille on tyypillistä näkyvyys koko ajoneuvon läpi edestä taakse ja takaa eteen sekä kaapistojen yhtenäinen optinen ulkoasu.

Pössl-retkeilyautot ovat saavuttaneet suuren suosion asiakkaiden parissa ja autot on usein myyty jo ennen, kuin ne ovat saapuneet varastoon. Tänä vuonna kysyntään on vastattu ja myynnissä on lähes 20 mallin valikoima.

Tutustu Pösslin uutuuksiin tästä

Roadcar-retkeilyautot 2022

Vuonna 2015 ensiesitteli Pössl uuden Roadcar-retkeilyautomerkin. Tuote on vakuuttanut retkeilyautojen käyttäjäkunnan ja siitä on muodostunut useille heidän lempimerkkinsä. Roadcar jatkaa myös tulevana mallivuotena 2022 matkaansa ohituskaistalla, sillä Pösslin kehittämät uudistukset mallikaudelle ovat vakuuttavia.

Roadcar-mallistosta löydät vaihtoehtoja sekä Fiatin että Citroenin alustalla. Valittavanasi on sekä parivuodemalleja sekä erillisvuodemalleja. Lisäksi valikoimasta löytyy nyt myös kerrosvuodemalli.

Tutustu Roadcarin uutuuksiin tästä

Fendt matkailuvaunut 2022

Fendtin mallistossa avainasemassa ovat ajaton tyylikkyys ja huippulaatu. Erilaiset mallit vastaavat erilaisiin reissutarpeisiin.

Uutuusmalleista löytyy eri vaihtoehtoja niin perheiden, pariskuntien kuin sinkkujenkin tarpeisiin. Fendtin mallistossa avainasemassa ovat ajaton tyylikkyys ja huippulaatu. Tilavat ja tyylikkäät pohjaratkaisut varmistavat, että nautit kotoisasta tunnelmasta ja olostasi matkalla kuin matkalla!

Tutustu Fendtin uutuuksiin tästä

LMC-matkailuautot 2022

LMC on käytännöllinen, mutkaton ja rehellinen tuotemerkki, johon voit luottaa. Arvonsa hyvin säilyttävät LMC:n ajoneuvot mukautuvat kaikkiin vaatimuksiin ja elämäntilanteisiin – oli sitten kyseessä yksin liikkuvat, pariskunnat tai perheet, campingmatkailun ensikertalaiset tai kokeneet reissaajat.

Vuoden 2022 LMC-matkailuautojen sisusta on täysin uudistettu skandinaavisella tyylillä ja osa malleista voidaan varustaa kätevällä nostovuoteella. Uusista Tourer ja Tourer Lift -matkailuautoista on tulossa myyntiin mallit 630, 660 sekä 720.

Tutustu LMC:n uutuuksiin tästä

Kysy lisää matkailuajoneuvomyyjiltämme

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu