Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Huoltokampanjat - Matkailuajoneuvon huolto osaksi lomaa

Matkailuajoneuvon huolto osaksi lomaa

Sijaisauto veloituksetta

Matkailuajoneuvon huollattaminen on nyt helpompaa

Ota matkailuajoneuvosi huolto osaksi kesälomaasi. Liikkuvan lomakodin huollattaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Sinun tarvitsee ottaa pieni tauko Kempeleessä ja me hoidamme kaiken kuntoon. Siksi tarjoammekin sinulle nyt seuraavaa.

Sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi!

Huollon sijaisautolla suuntaat helposti viettämään kesäpäivää Kempeleen ja Oulun suosituimpiin kohteisiin. Kempeleen matkailuajoneuvohuollon väki suosittelee vierailemaan esimerkiksi kauppakeskus Zeppeliinissä, josta löydät paljon kauppoja ja aktiviteetteja kuten Leos leikkimaan, Bilteman, uimahallin ja kuntokeskuksen. Jos päivä käy oikein kuumaksi, suosittelemme suuntaamaan Oulun tullin Nesteen läheiselle uimapaikalle. Kaikki kohteet ovat muutaman kilometrin säätellä huollosta.

Tiiveystarkastus

Kostea asunto-osa on erittäin ikävä yllätys. Siksi tiiveystarkastuksesta tulee huolehtia vuosittain. Tiiveystarkastuksessa pystytään paikallistamaan alkavat vuodot mahdollisimman ajoissa, jolloin säästyt isommilta remonteilta.

Takuunalaisissa matkailuajoneuvoissa tiiveystarkastus tehdään vuosittain, jotta asunto-osan tiiveystakuu säilyy voimassa. Tämä on silti myös hyvin tärkeä toimi myös takuun ulkopuolisille matkailuajoneuvoille. Tiiveystarkastus varmistaa mukavan lomailun ja parantaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa.

Hinnat:

  • Hobby ja muut merkit 95€
  • LMC, Hymer ja Carado 185€ (sis. alustan massauksen)

Varaa huolto

Vuosihuollossa matkailuajoneuvosi laitetaan kesäkuntoon

Toimiva matkailuauto tai asuntovaunu vähentävät stressiä lomaillessa. Vuosihuolto sisältää kattavan tarkastuksen, jossa käydään läpi ajon kannalta tärkeät osa-alueet sekä kattavasti asuintilat että turvallisuus.

Tärkeä osa vuosittaista matkailuajoneuvon huoltoa on kaasuputkiston koeponnistus. Mukavuuden ja turvallisuuden kannalta koeponnistus on suositeltavaa tehdä vuosittain.

Koko huollon sisältö

Vuosihuolto hintaan 270€

Varaa matkailuajoneuvosi vuosihuolto nyt ja nauti rennosta matkailusta:

Varaa huolto

Kesän lisävarustetarjous

Ota pyöräily osaksi lomaasi! Nyt saat Thule Sport G2 polkupyörätelineen -25 % alennuksella.

Ominaisuudet

  • Tuote voidaan kiinnittää lujasti ja varmasti matkailuauton tai asuntovaunun takaseinään
  • Kuormauskapasiteetti jopa 50 kg
  • Lukittava alusta: manuaalinen lukitus estää polkupyörien liikkeen kuljetuksen aikana
  • Kiskoa voi säätää vasemmalle tai oikealle. Kiskot liukuvat vaivattomasti, joten parhaan asennon löytäminen polkupyörille onnistuu helposti
  • Uudet pyöränpitimet, joihin saa lukot lisävarusteena
  • Sopii kaikkiin valmiiksi asennettuihin kiinnityspisteisiin (paitsi Hymer)
  • Lisävarusteena saatavalla kolmannella kourulla ja pyöränpitimellä täydennettynä telineeseen mahtuu 3 polkupyörää

Suunta Kempeleeseen ja caravan-huoltoon

Matkailuajoneuvon paras paikka valmistautua kesään on Kempeleessä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan osaamisen matkailuajoneuvollesi sekä teemme myös luvanvaraiset kaasu- ja sähkötyöt. Lisäksi löydät meiltä kattavan varaosamyymälän, josta löytyy varmasti arkea helpottavia ratkaisuja myös sinun lomaasi.

Meille käyminen onnistuu helposti matkasi varrella. Huoltopysähdys ei häiritse lomatunnelmia, sillä saat huollon ajaksi sijaisauton.

Kempeleen yhteystiedot