Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Meiltä unelmiesi tuontiauto helposti ja turvallisesti

Meiltä unelmiesi tuontiauto helposti ja turvallisesti

Etsimme sinulle auton toiveidesi mukaan

Tuomme toivomasi auton vaikka suoraan kotiisi

Meiltä saat hankittua hyvin varustellun unelmiesi tuontiauton helposti ja turvallisesti. Koska Suomen autotarjonta on rajallista, oma unelma-auto voi löytyä helpommin ulkomailta Ruotsista tai Saksasta, jossa on tarjolla paljon uudehkoja ja hyvin varusteltuja vaihtoautoja.

Löydät laajan valikoiman tuontiautoja jo valmiiksi varastostamme ja sen lisäksi etsimme halutessasi toiveidesi mukaisen auton täsmäostona. Hoidamme kaiken puolestasi ja sinä saat auton valmiina pakettina.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Etsimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton

Kerro meille, minkälaisen auton haluat, ja ammattilaisemme etsivät sinulle toiveitasi vastaavan auton. Asiointi on sinulle vaivatonta, sillä se on yhtä helppoa kuin auton ostaminen yleensäkin, eli saat auton valmiina pakettina meiltä. Voit antaa vaihdossa yhden tai useamman ajoneuvon, kuten meillä aina.

Jos kiinnostuit, jätä yhteydenottopyyntö meille tämän sivun alareunasta!

Helppoa ja vaivatonta – tiedät mitä saat

Auton ostaminen ulkomailta on kauttamme turvallista ja vaivatonta. Selvitämme auton historian ja kunnon perusteellisesti, joten voit ostaa auton huoletta. Saat tietää tuontiautolle heti alkuvaiheessa myös avaimet käteen -loppuhinnan, mikä sisältää autoverot ja kaikki muut kulut.

Ulkomailta tilattaessa toimitus on nopea ja vie noin viikosta kolmeen viikkoon. Halutessasi tuomme auton sinulle suoraan kotiisi.

Lisävarusteet ja -palvelut saatavillasi helposti

Halutessasi voimme asentaa autoon myös toivomiasi lisävarusteita, ja saat auton itsellesi täysin valmiina pakettina. Jos siis haluat lisätä autoosi vaikkapa Webaston, se onnistuu helposti samalla kaupan yhteydessä.

Autolle voit lisäksi ottaa muun muassa Rinta-Jouppi Vaihtoautoturvan, vakuutuksen ja rahoitussopimuksen.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Vakuutus Rinta-Jouppi Rahoitus

Kaikki käy vaihdossa

Tuontiauton hankinta Rinta-Joupin Autoliikkeestä on kätevää, sillä voit antaa vaihdossa yhden tai useamman ajoneuvon! Jos siis pihasta löytyy useampi vähälle käytölle jäänyt ajoneuvo, voit tarjota niitä kaikkia meille – olitpa hankkimassa tilalle yhtä tai useampaa menopeliä.

Otamme vaihdossa vastaan erilaisia moottoriajoneuvoja moottoripyöristä veneisiin ja traktoreista skoottereihin – tarjoa siis rohkeasti!

Tutustu yli 4000 ajoneuvon valikoimaan

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä chatissa tai lähimmässä myymälässämme tai jätä yhteystietosi alla. Palvelemme sinua mielellämme!

Haluatko saada tietoa uusimmista tarjouksistamme? Tilaa uutiskirje

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu