Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Mercedes-Benz E – Tehty voittamaan

Mercedes-Benz E – Tehty voittamaan

Erä vaihtoautoja sedan- ja farmarimalleina

Mercedes-Benz E – Business-tason erä

Business-tason varustelulla erä Mercedes-Benzin E-sarjan vaihtoautoja sedan- ja farmarimalleina. Luksusluokkaa työmatkoille tai perheen arkeen?

Katso kaikki erän autot täältä

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

Mercedes-Benz E-sarjan Sedan

Älykkyyttä ja urheilullisuutta samassa paketissa. Mercedes-Benz E-sarjan Sedan on dynaaminen ja ylellinen, säilyttäen samalla kaikki tutut varustelut, joita autoltasi odotat. Ulkonäkö herättää odotuksesi, jotka auto lunastaa ajettaessa.

Katso autot

Mercedes-Benz E-sarjan farmari

Dynaaminen ja suvereeni. Mercedes-Benz E-sarjan farmari on mukana kanssasi ratkaisemassa arjen haasteita. Loistava ajettavuus sekä isot tilat tuovat helpostusta jokapäiväiseen elämään.

Katso autot

Rinta-Jouppi Turva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Jouppi Turva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään autoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Voit ostaa Turvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä.

Lue Rinta-Jouppi Turvasta lisää tästä

Ilmainen kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme kehittäneet Rinta-Jouppi Express -palvelun. Yli 5000 euron hintaiset vaihtoajoneuvot kuljetetaan veloituksetta kotiovellesi. Samalla hoituu mahdollisen vaihtoauton kuljetus meille.

Lue lisää Rinta-Jouppi Express -palvelusta tästä