Rinta-Joupin Autoliike - Kampanjat - Myyntikampanjat - Nelivedot talven haastaville teille

Nelivedot talven haastaville teille

Nujerra liukkaat risteykset ja umpeen pyryttyneet tiet

Turvallinen ja tukeva neliveto talven haasteisiin

Lumesta on tänä talvena päästy nauttimaan ihan eteläisintä Suomea myöten. Runsas lumi ja jäiset tienpinnat tuovat kuitenkin mukanaan myös runsaasti haasteita ja jännittäviä tilanteita autolla kulkevalle.

Talven ääriolosuhteissa autolla ja erityisesti auton vetotavalla onkin suuri merkitys. Siinä missä etu- ja takavetoisten autojen kuskit jäävät helposti sutimaan jäiseen risteykseen, starttaa neliveto letkasta vaivatta. Nelivedosta on ylivertaista etua myös hangella. Runsaassa lumessa neliveto liikkuu sulavasti, eivätkä auraamattomat pikkutiet tai parkkipaikat ole ongelma.

Valikoimassamme nyt laaja valikoima nelivetoja, joilla nujerrat liukkaat risteykset ja umpeen pyryttyneet tiet. Valitse alta oma autotyyppisi ja tutustu monipuoliseen nelivetovalikoimaan. Kaupat teet lähimmässä toimipisteessä tai kätevästi chat-automyyjiemme kanssa.

Tutustu koko nelivetovalikoimaan

Maasturit

Nelivetoinen maasturi on talvikeleillä lähes pysäyttämätön. Kunnon maavaralla ajat syvemmässäkin hangessa ja starttaat työpäivän aikana auraamattomalta parkkipaikalta. Valikoimastamme löydät maasturit maastoon kuin maastoon – valitse mieleisesi!

Katso kaikki nelivetomaasturit

Farmarit

Tämän suosikkikorimallin autoon neliveto tuo entisestään ajomukavuutta. Monikäyttöinen ja tilava nelivetofarmari kuljettaa koko perheen turvallisesti perille säässä kuin säässä. Valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen niin uusia kuin vaihdossa tulleita autoja.

Tutustu nelivetofarmarien valikoimaan

Sedanit

Kätevällä nelivetosedanilla matka taittuu tasaisen turvallisesti. Neliveto lisää urheilullisen sedanin ajomukavuutta entisestään, etkä varmasti jää tien tukkeeksi jäisimpäänkään risteykseen.

Katso kaikki nelivetosedanit

Avolavat

Järeä pick-up ei jätä pulaan. Vahvalla ja luotettavalla lava-autolla selätät jo suuremmankin kinoksen ja maastossa se on kuin kotonaa. Nelivetoisella pick-upilla autat myös lumeen juuttuneen kaverin pulasta käden käänteessä.

Tutustu nelivetoisten lava-autojen valikoimaan